DOLAR 34,2574 0.06%
EURO 37,0733 -0.44%
ALTIN 2.991,51-0,12
BITCOIN 2322092-0,67%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ULAK Haberleşme, SAHA EXPO’da Milli ve Yerli Çözümlerini Sergileyecek

ULAK Haberleşme, SAHA EXPO’da Milli ve Yerli Çözümlerini Sergileyecek

ABONE OL
Ekim 21, 2024 19:08
ULAK Haberleşme, SAHA EXPO’da Milli ve Yerli Çözümlerini Sergileyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ULAK Haberleşme, SAHA EXPO 2021’de

Kurum tarafından yapılan açıklamada, bu yıl 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan SAHA EXPO’nun, yaklaşık 40 ülkeden 150 binden fazla profesyonel ziyaretçiyi ağırlamasının beklendiği belirtildi.

Yerli 5G Altyapı Sistemleri ve Akıllı Şehir Uygulamaları Tanıtılacak

ULAK Haberleşmenin, fuarda yerli ve milli çözümlerini katılımcılarla buluşturacağı bildirilen açıklamada, yerli 5G altyapı sistemleri, güvenli iletişim çözümleri ve akıllı şehir uygulamalarının tanıtılacağı kaydedildi. Bu çözümlerin, savunma, kamu güvenliği, sınır güvenliği, haberleşme ve siber güvenlik gibi kritik alanlara önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.

ULAK Haberleşme Genel Müdürü’nden Değerlendirme

Açıklamada görüşlerine yer verilen ULAK Haberleşme Genel Müdürü Ruşen Kömürcü, milli ve yerli haberleşme çözümlerini SAHA EXPO’da sergilemekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Kömürcü, Türkiye’nin teknolojik bağımsızlığını güçlendiren çalışmaları uluslararası bir platformda tanıtmanın önemini vurgulayarak, yerli mühendislerin inovatif ürün ve çözümlerini paylaşmanın, ULAK’ın sektördeki öncülüğünü daha da pekiştireceğini belirtti.

Kömürcü, SAHA EXPO’da gerçekleştirecekleri B2B görüşmeler ve anlaşmaların Türkiye’de olduğu kadar global ölçekte de güçlerini artıracağını ve teknolojik bağımsızlığın güçlenmesi ve yerli çözümlerin hakimiyetini artırma misyonları doğrultusunda geleceğe güvenle baktıklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.