DOLAR 32,3406 0.18%
EURO 35,1135 -0.21%
ALTIN 2.237,30-0,27
BITCOIN 2058412-6,33%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sony, sektöründe lider en yeni gürültü engelleme özellikli kulaklıkları WH-1000XM5 ile kuralları yeniden yazıyor!
  • Manisada Haber
  • Teknoloji
  • Sony, sektöründe lider en yeni gürültü engelleme özellikli kulaklıkları WH-1000XM5 ile kuralları yeniden yazıyor!

Sony, sektöründe lider en yeni gürültü engelleme özellikli kulaklıkları WH-1000XM5 ile kuralları yeniden yazıyor!

Sony’nin yeni kulaklığı WH-1000XM5, sektör lideri gürültü engelleme özelliği, 8 mikrofonu ve otomatik gürültü engelleme optimizasyonu ile yüksek ses deneyimi sunuyor. Olağanüstü ses kalitesinin yanı sıra 30 saate kadar pil ömrü sunan kulaklık, yeni ve rahat tasarımıyla gün boyu konforlu kullanımı da beraberinde getiriyor.

ABONE OL
Mayıs 24, 2022 14:19
Sony, sektöründe lider en yeni gürültü engelleme özellikli kulaklıkları WH-1000XM5 ile kuralları yeniden yazıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sony, ödüllü 1000X serisinin en yeni ürünü olan kablosuz ve gürültü engelleme özellikli kulaklığı WH-1000XM5’i duyurdu. Bu yeni model, kullanıcılara tamamen yeni, sürükleyici ve dikkat dağıtmayan bir ses deneyimi getirirken, yenilikçi teknolojileri sayesinde de gürültü engelleme ve ses kalitesini yepyeni bir seviyeye yükseltiyor.

 

En iyi gürültü engelleme teknolojisi artık daha iyi

WH-1000XM5, özellikle orta-yüksek frekans aralığında gürültüyü önemli ölçüde azaltarak sekiz mikrofonu kontrol eden iki işlemci ve gürültü engellemeyi ortama göre en uygun hale getiren Otomatik Gürültü Engelleme Optimizasyonu ile Sony’nin şimdiye kadarki en dikkat çekici gürültü engelleme özelliğine sahiptir ister kalabalık bir kafede işinize odaklanmaya çalışın, ister sabah işe gidip gelirken rahatlamayı hedefleyin, WH-1000XM5 size sürükleyici bir dinleme ortamı yaratıyor.

Dahili İşlemci V1’in yardımıyla WH-1000XM5, Sony’nin HD Gürültü Engelleme İşlemcisi QN1’in tüm potansiyelini ortaya çıkarırken, özel olarak tasarlanmış 30 mm sürücü ünitesi gürültü engellemeye yardımcı oluyor. Bu özellikler ses netliğini ve bas üretimini iyileştirerek çevrenizden gelen sesi tamamen kapatmanıza olanak tanıyan eşsiz gürültü engelleme özelliği yaratıyor.

 

Mükemmellik için tasarlanmış olağanüstü ses

WH-1000XM5 kulaklıklar, yüksek kaliteli ses için yepyeni bir standart belirliyor. Sony’nin titiz malzeme seçimi ve montajı, en sevdiğiniz parçaların keyfini olması gerektiği şekilde çıkarabileceğiniz anlamına geliyor.

Hafif ve sert kubbeli özel olarak tasarlanmış 30 mm sürücü ünitesi, daha doğal ses kalitesi için yüksek frekans hassasiyetini artıran karbon fiber kompozit malzeme kullanılıyor. Sony’nin benzersiz teknolojileri arasında mükemmel bağlantı için altın içeren birinci sınıf kurşunsuz lehim ve her parçada net ve tutarlı ses deneyimi yaşamanızı sağlayan optimize edilmiş devre bulunuyor.

Sony’nin sektörde benimsenen ses kodlama teknolojisi LDAC sayesinde birinci sınıf ve Yüksek Çözünürlüklü Ses’in keyfini çıkarabilirsiniz. Dijital müzik dosyalarını gerçek zamanlı olarak yüksek çözünürlüğe yükselten DSEE Extreme’in™ kullanılmasıyla da müzikleri en ince ayrıntısına kadar hissetme ve detayların keyfini çıkarmanıza yardımcı oluyor.

 

Sektör lideri çağrı kalitesi 

WH-1000XM5 kulaklıklarla aramaları yanıtlamak için hiçbir mekân engel değildir. Sony’nin hassas Voice Pickup teknolojisi, sesinizi mükemmel bir hassasiyetle izole etmek için dört hüzmeleme mikrofonu ve yapay zekâ tabanlı gürültü azaltma yapısı kullanırken, yeni geliştirilen rüzgâr gürültüsü azaltma özelliği sayesinde de aramalar sırasında rüzgâr gürültüsünü en aza indiriyor.

 

Gelişmiş kullanım konforu ile yepyeni tasarım

WH-1000X serisinin ikonik tasarımına aşina olanlar için WH-1000XM5, serinin tarzında güzel hazırlanan evrimleşmiş bir tasarım sunuyor. Tamamen yeni gürültüsüz tasarım, kademesiz bir kaydırıcıya sahip yeni geliştirilen yumuşak bir deri ile güzel bir şekilde tamamlanıyor. Yeni sentetik ve kafaya oturan yumuşak deri malzeme, kulaklarınızın üzerindeki basıncı alarak ve dış gürültüyü engelleyerek başınıza sıkıca oturur, böylece rahatsızlık duymadan tüm gün dinlemeye devam edebilirsiniz.

 

Zahmetsiz kontrole sahip kulaklıklar

Sony, hayatın hızlı aktığını biliyor bu nedenle yoğun bir iş gününü bitirip kendi evinizin sakinliğine ulaştığınızda, WH-1000XM5 Uyarlanabilir Ses Kontrolü’nü kullanarak bu geçişi sorunsuz hale getiriyor.

WH-1000XM5, Hızlı Erişimi ile akıllı telefonunuza dokunmanıza gerek kalmadan iki veya üç dokunuşla Spotify çalmaya devam edecek şekilde yapılandırmanızı destekliyor.

Bunun yanı sıra Sony, kulaklıklarınız tarafından kaydedilen ses basıncı verilerini Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) rehberliğinde karşılaştırarak Sony Headphones Connect uygulamasıyla müziğinizi güvenli bir şekilde dinlemenize yardımcı oluyor. Dinleme seviyeleri çok yüksek olduğunda anında işletim sistemi bildirimleri alırsınız.

WH-1000XM5 ayrıca her gün zahmetsizce müziğin tadını çıkarmanıza yardımcı olacak akıllı özelliklerle birlikte geliyor. Speak-to-Chat özelliği sayesinde hızlı bir konuşma için müziği otomatik olarak durduruyor ve sohbetiniz bittiğinde, müzik çalmaya devam ediyor. Ayrıca anında duraklatma yardımıyla, kulaklıkları çıkardığınız anda müziğinizi çalmayı durduruyor.

WH-1000XM5 aynı zamanda Google Asistan ve Alexa uyumludur ve hareket halindeyken eller serbest şekilde günlük görevlerde size yardımcı oluyor. Arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantı kurabilir, bilgi alabilir, müzik dinleyebilir, hatırlatıcı ayarlayabilir ve daha fazlasını hızlıca yapabilirsiniz. Tüm bunlar için tercih ettiğiniz sesli yardımcıyı etkinleştirip “Ok Google” veya “Alexa” demeniz yeterli.

 

Zahmetsiz eşleştirme 

Bu Bluetooth kulaklıklar aynı anda iki cihazla eşleştirilebildiği için bağlı kalmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bir çağrı aldığınızda, kulaklıklarınız bunun hangi cihazdan geldiğini bilir ve sizi anında doğru cihaza bağlar. Ayrıca tek bir düğmeye dokunarak cihazlar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.

WH-1000XM5, Google’ın yararlı yeni Hızlı Eşleştirme özelliğini destekleyerek Android cihazlarınızla zahmetsizce eşleştirmenizi sağlıyor. Ayrıca bu özellik sayesinde kulaklıklarınızı en son nerede bıraktığınızı da bulabilirsiniz. Hızlı Eşleştirme, kulaklıklarınızı Windows 11 veya Windows 10 dizüstü bilgisayarınız, masaüstü bilgisayarınız veya tabletinizle eşleştirmenizi hızlı ve kolay hale getiriyor.

 

Çevre dostu tasarım

Sony, bu kulaklıkları çevreyi göz önünde bulundurarak tasarladı. Düşük toksisiteye sahip tasarım ilkelerine ve sosyal açıdan daha sorumlu olan ‘Made to be Remade’ felsefesine dayanarak tasarlanan WH-1000XM5’in ambalajında plastik yoktur. Ürün kutusu, Sony için özel olarak geliştirilen geri dönüştürülmüş ve sürdürülebilir malzemeler kullanılarak üretilmiştir. WH-1000XM5 ayrıca otomobil parçalarından geri dönüştürülmüş plastik malzemeler kullanılıyor.

 

Gün boyu güç ve taşınabilirlik

Sony, dinleme deneyiminizin önüne hiçbir şeyin geçmediğinden emin olarak en sevdiğiniz sanatçıları saatlerce dinlemenizi ve keyfini çıkarmanızı istiyor. WH-1000XM5, etkileyici 30 saatlik pil ömrüyle birlikte gelir, böylece uzun yolculuklarda bile üstün sesin keyfini çıkarabilirsiniz ve aceleniz varsa, USB Güç Dağıtımını (PD) kullanarak sadece 3 dakika içinde 3 saatlik olağanüstü bir şarj elde edebilirsiniz.

WH-1000XM5, kolay depolama için daha ince hale getirilebilen kullanışlı bir katlanabilir taşıma çantasıyla birlikte gelir ve kulaklıklarınızı seyahat ettiğiniz her yere kolayca götürmenizi sağlar.

 

Dünyaca ünlü süper star Khalid ile iş birliği

WH-1000XM5 lansmanına paralel olarak Sony, WH-1000XM5 kulaklıkların nasıl birinci sınıf müzik dinleme sağladığına dair hikâye anlatımı konusunda dünyaca ünlü süper star ve Sony Music Entertainment sanatçısı Khalid ile iş birliği yaptı.

Khalid, “Bir sanatçı ve müzik hayranı olarak, kaliteli dinleme benim için önemlidir ve Sony’nin yeni WH-1000XM5 kulaklıkları kaliteli müzik deneyimlerini büyük ölçüde sunuyor” diyor. “Gürültü engelleme, müziğe daha yakın hissetmenizi ve bir şarkıdaki tüm ayrıntıları duymanızı sağlıyor ve sizi müziği deneyimlemeyi sevdiğim farklı bir dünyaya taşıyor.”

 

Kullanılabilirlik

WH-1000XM5 kulaklıklar siyah ve platin gümüş renkte mevcuttur ve Haziran 2022’nin sonundan itibaren satışa sunulacaktır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.