DOLAR 32,3863 0.2%
EURO 35,0775 -0.05%
ALTIN 2.324,430,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rabam 2 milyon TL’lik ek yatırımla hizmet ağını genişletecek

Rabam 2 milyon TL’lik ek yatırımla hizmet ağını genişletecek

Türkiye'nin ve dünyanın ilk yeni nesil araç uygulaması olan Rabam, otomobil ile ilgili tüm ihtiyaçlara anında cevap veren sistemiyle hem Türkiye’de hem de dünyada ilklere öncülük ediyor. Yaklaşık 1 milyon TL’lik bir yatırım ile kurulan Rabam, bu yıl içerisinde gerçekleştireceği 2 milyon TL’lik ek yatırım ile operasyon ağını genişletmeyi, mevcut uygulamasını geliştirmeyi ve pazarlama faaliyetlerini artırmayı hedefliyor.

ABONE OL
Nisan 20, 2022 09:38
Rabam 2 milyon TL’lik ek yatırımla hizmet ağını genişletecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Araç sahiplerine bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi gibi toplam 7 alanda 50’den fazla hizmet sağlayan Rabam, yaklaşık 1 milyon TL’lik bir yatırım ile kuruldu. Bu yıl içerisinde 2 milyon TL’lik ek yatırım ile şirket, operasyon ağını genişletmeyi, mevcut uygulamasını daha da geliştirmeyi ve pazarlama faaliyetlerini artırmayı hedefliyor.

Tüm hizmet ve operasyon kurgusunu güven ve şeffaf bir yapının üzerine kurduklarını anlatan Rabam Kurucusu R. Kaan Aydoğan, ‘’Kullanıcılarımıza araçları ile ilgili olarak 360 derece hizmet sunuyoruz. Akıllı hatırlatmalarla araçların ihtiyaçlarını kullanıcılarımıza bildiriliyoruz. En güzeli de bütün bu hizmetleri alırken araçların anlık konum ve hız durumlarını kullanıcılarımıza gösteriyoruz’’ dedi.

2 milyon TL’lik ek yatırım 

Türkiye’yi yurt içi otomotiv pazarının yanı sıra yurt dışında da temsil etmek istediklerini ifade eden R. Kaan Aydoğan, ‘’Otomotiv pazarındaki alışkanlıkları değiştirmek için 1 milyon TL’lik bir yatırım ile yola çıktık. Buna ek olarak bu yıl 2 milyon TL’lik ek yatırım daha gerçekleştireceğiz. Bu yatırım ile hem operasyonumuzu genişletmeyi hem uygulamamızı daha da geliştirmeyi hem de pazarlama faaliyetlerimize hız vermeyi hedefliyoruz. Şu anda İstanbul’da hizmet veriyoruz ancak hedef tüm Türkiye’ye yayılarak ve pazardaki bilinirliğimizi artırarak, hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkaracağız. Ardından da önümüzdeki yıl yurtdışına açılacağız’’ diye konuştu.

Tüm hizmetler tek çatı altında toplandı 

Rabam’ın araç kullanıcıları için önemli ölçüde zaman tasarrufu sağladığının altını çizen Aydoğan, şöyle devam etti: ‘’Kullanıcılarımız aileleriyle ya da hobileriyle vakit geçirirken araç işlemlerini Rabam tamamlıyor. Dinlemek ve eğlenmek için ellerinde sadece hafta sonu olan kullanıcılarımız hafta sonlarını Rabam sayesinde kendilerine ayırabiliyor. Dijital asistanlık hizmetimiz sayesinde de kullanıcılarımızın ajanda tutmasına gerek kalmıyor. Otomatik hatırlatmalar ile işlemlerini, otomobili ile ilgili önemli tarihleri takip edebiliyorlar. Tek çatı altında araçların aylık veya yıllık maliyetleri kontrol altında oluyor. Kullanıcılarımız araçlarının işlem detayları ile ilgili bilgi almak istendiğinde de uygulama içindeki sohbet (chat) alanından yetkili arkadaşlarımızla kolaylıkla iletişime geçiliyor. Ekip olarak tüm hizmet sürecini fiyatlardan, araç takibine kadar birçok alanda olabildiğince şeffaflaştırarak kullanıcılarımıza hizmet sunuyoruz.’’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.