DOLAR 32,4465 0.09%
EURO 34,5853 -0.11%
ALTIN 2.379,65-0,01
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erkek Cinsel Organı ve Ayak Uzunluğu Efsanesi Çürütüldü

Erkek Cinsel Organı ve Ayak Uzunluğu Efsanesi Çürütüldü

ABONE OL
Nisan 3, 2024 17:12
Erkek Cinsel Organı ve Ayak Uzunluğu Efsanesi Çürütüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’li Uzman Dr. Rena Malik, Erkek Cinsel Organı Boyu ve Ayak Uzunluğu İlişkisi Hakkında Konuştu

Dr. Malik, Stereotipleri Ortadan Kaldırıyor: Ayakkabı Numarası Penis Boyunu Belirlemiyor

Penis Uzunluğu ile Burun Uzunluğu Daha Fazla İlişkili

Traksiyon Cihazı ile Penis Boyunu Uzatmak Mümkün

Uzun yıllardır dilden dile dolaşan erkek cinsel organı boyu ile ayak uzunluğu arasındaki ilişki iddiası, ABD’li cerrah Dr. Rena Malik tarafından çürütüldü. Malik’in açıklamasına göre, büyük ayakkabılı erkeklerin büyük bir cinsel organa sahip olduğuna dair yaygın bir inanış yanlış.

Dr. Malik, “Bir CEO’nun Günlüğü” adlı podcast’te yaptığı konuşmada, Japon erkekleri üzerinde yapılan bir çalışmanın, penis uzunluğunun burun uzunluğu ile ilişkili olduğunu gösterdiğini belirtti. Bu bulgu, ayak uzunluğunun penis boyunu belirlemede etkili olmadığını ortaya koyuyor.

Penis boyunu uzatmak isteyenler için Dr. Malik, traksiyon cihazlarının kullanılabileceğini ifade etti. Bu cihazlar, sadece penis boyunu artırmakla kalmayıp aynı zamanda penis eğriliği gibi sorunları da çözebiliyor. Penis eğriliği, Mayo Clinic’e göre, penis derisinin altındaki fibröz skar dokusunun oluşmasıyla meydana gelen ve ereksiyonları kavisli ve ağrılı hale getiren bir durumu ifade ediyor.

Dr. Malik, traksiyon cihazının penis uzunluğunu 2 cm’ye kadar artırabileceğini belirtti. Bu gelişmeler, uzun yıllardır devam eden yanlış inançları çürüterek, bilimsel veriler ışığında doğru bilgilerin önemini vurguluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.