DOLAR 32,4009 -0.09%
EURO 34,6517 -0.48%
ALTIN 2.390,26-1,82
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tunus’ta Yaşanan Olay: Penis Kırılması ve Ameliyat

Tunus’ta Yaşanan Olay: Penis Kırılması ve Ameliyat

ABONE OL
Nisan 15, 2024 17:11
Tunus’ta Yaşanan Olay: Penis Kırılması ve Ameliyat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uyurken Oluşan Korkunç Olay

Tunus’ta yaşanan olay uluslararası basında ve tıp dünyasında şaşkınlık yarattı. İsmi açıklanmayan 27 yaşındaki adam, uyurken ereksiyon halindeki penisinin üzerinde döndükten sonra penisini iki yerden kırdı ve korkunç bir ‘çat’ sesi duydu. Acıyla uyanan adam, acının geçici olduğunu düşünerek 36 saat bekledi. Ancak acının artmasıyla birlikte Kayrevan kentindeki İbn El Cezzar Hastanesi’ne gitti.

Patlıcan Deformasyonu ve Ameliyat

Doktorlar, hastayı görünce şaşkına dönerken adamda “patlıcan deformasyonu” olduğunu açıkladı. Peniste oluşan deformasyondan dolayı adam ameliyata alındı. Uzmanlar, penisin bir kemik olmamasına rağmen, güçlü bir kuvvete maruz kaldığında kırılabildiğini ve çatlama sesinin duyulabileceğini belirtti. Ameliyattan iki gün sonra adamın penisindeki şişliğin indiği ve normal bir şekilde idrar yapabildiği açıklandı.

Tıp Literatürüne Geçti

International Journal of Surgery Case Reports isimli tıp dergisinde peniste aynı anda iki kırık yaşanmasının nadir görüldüğü belirtildi. Doktorlar, “Normalde tek kırık daha sık kayıtlara geçiyor. İki farklı noktadaki kırık tıp literatüründe çok nadir oluyor” şeklinde açıklama yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.