DOLAR 32,2424 -0.34%
EURO 34,7590 -0.28%
ALTIN 2.386,20-0,26
BITCOIN %
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’dan Kalkınma Yolu Projesi Açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’dan Kalkınma Yolu Projesi Açıklaması

ABONE OL
Nisan 24, 2024 19:27
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’dan Kalkınma Yolu Projesi Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uraloğlu, 23 Nisan Resepsiyonunda Kalkınma Yolu Projesi Hakkında Konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen resepsiyona katıldı. Kalkınma Yolu Projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Proje Dört Ülkeyi İçerecek

Uraloğlu, “Kalkınma yolu projesini şu ana kadar iki ülke olarak götürüyorduk, Irak ve Türkiye. Son birkaç günlük gayretimizle dörtlü mutabakat imzaladık. Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’ı da projeye dahil ettik. Bu işin finansmanında, yük temininde ve işletilmesinde katkıları olacak. İki aylık bir zaman diliminde dörtlü bakanlar zirvesi gerçekleştireceğiz” dedi.

TCDD Çatısı Altında Firma Kurulabilir

Kalkınma yoluyla ilgili ofislerin yakın zamanda açılacağını vurgulayan Uraloğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesinde bir firma kurulabileceğini de belirtti.

Öte Yandan Sosyal Medya Platformu X’a Uyarı Geldi

Sosyal medya platformu X, Türkiye’de temsilcilik açmaması nedeniyle uyarılmış ve platforma Türkiye’de reklam yasağı getirilmişti. Bakan Uraloğlu, “X Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme gerekecek. Görüşmeler devam ediyor ve yürürlükte olan reklam yasağının ardından bant daraltma cezası da gündemimizde” açıklamasını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.