DOLAR 32,5026 0.27%
EURO 34,5855 0.24%
ALTIN 2.476,06-0,27
BITCOIN 2030856-5,76%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LITTLE CAESARS’TAN ESPOR AKADEMİSİ

LITTLE CAESARS’TAN ESPOR AKADEMİSİ

Enfes lezzetleri ile esporu ve esporcuyu destekleyen Little Caesars, Türkiye’nin ilk profesyonel espor kulübü İstanbul Wildcats Espor Kulübü iş birliğinde Little Caesars Pizza Espor Akademisi’ni kurdu.

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 11:23
LITTLE CAESARS’TAN ESPOR AKADEMİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her zevke hitap eden pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, Türkiye’nin ilk profesyonel espor kulübü İstanbul Wildcats Espor Kulübü ile olan iş birliğini, Little Caesars Pizza Espor Akademisi’ni kurarak devam ettiriyor.

Fikri temelleri 2021 yılında atılan Little Caesars Pizza (LCP) Espor Akademisi’nin ilk programı başlıyor. LCP Espor Akademisi’nde; espor oyununa dair makro taktikler, mikro stratejiler yanında temel konular; doğru oturuş teknikleri, mouse, klavye, monitör konumlandırma, antrenman frekans ve teknikleri öğretiliyor. İdeal esporcu yetiştirmenin temelinde ise Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünden ilham alınarak; esporcunun fiziksel ve mental yapısını ideal seviyeye taşımayı hedefleyen eğitimler (psikoloji, etik, bedensel) veriliyor. Esporcunun temsil ettiği kulübü, sponsorları ve en önemlisi, kişisel markasını ve kariyerini doğru yönetmesi konuları da program müfredatında bulunuyor. Ayrıca Little Caesars yöneticileri de eğitimlere sürpriz ziyaretler yaparak tecrübelerini aktaracaklar.

Ücretsiz ve online olarak verilecek eğitimleri İstanbul Wildcats Valorant Head Koçu, Koç Ekibi, FPS Menajeri, İletişim ve Pazarlama Departmanı Ekibi, Fizyoterapisti ve Kulüp Psikoloğu verecek. Eğitim sonunda katılımcılar LCP Espor Akademisi’ne özel bir sertifika alacaklar.

Başvuruları 13 Ağustos’ta tamamlanan Little Caesars Pizza Espor Akademisi FPS Stage: Radiant’ın ilk programı 22 Ağustos 2022 tarihinde başlıyor. Programa temel oyun bilgisine sahip, 15 yaş üstü, Platin 1 ve üstü liglerde mücadele eden maksimum 20 kişi kabul edilecek. Eğitimlerde katılımcılar, bir turnuva ağacına yerleştirilerek observerların (gözlemci) gözetiminde maçlar yapacaklar. Bu maçlar sonunda nihai adaylar tespit edilecek ve eğitim sürecine geçilecek. Eğitim sonunda mazunlara sürpriz hediyeler verilecek.

Uzun yıllar devam edecek bir proje olması dileğiyle LCP Espor Akademisi’ni kurduklarını anlatan Çelebi Gıda A. Ş. ve Little Caesars Pazarlama Direktörü Pelin Çiftçioğlu “İstanbul Wildcats Espor Kulübü iş birliğinde Little Caesars Pizza Espor Akademisi’ni açmaktan mutluyuz. Akademi çatısı altında esporcu adaylarına eğitim vereceğiz. Hedefimiz, akademimizin Türkiye espor ekosistemi için saygınlığı yüksek bir marka olması ve daha çok gence ulaşmasıdır” dedi.

Little Caesars Dijital Pazarlama & E-Ticaret Yöneticisi Mehmet Günden ise; “2019’da başladığımız çeşitli platformlarda ve projelerle devam ettirdiğimiz epor yolculuğumuzda, eğitici ve yol gösterici bir görev üstlenmek mutluluk verici. Espor bizi hep heyecanlandırdı. Bu heyecanla kurduğumuz akademi ile amacımız oyun bağımsız esporcu yetiştirmek ve profesyonel esporcu olma yolundaki oyunculara yol göstererek hedeflerine ulaşmalarına destek olmak” dedi.

Little Caesars Pizza hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi, İstanbul Wildcats Espor Kulübü hakkında daha fazla bilgi için www.istanbulwildcats.com ziyaret edebilir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.