DOLAR 32,3205 0.57%
EURO 35,2099 0.12%
ALTIN 2.243,000,73
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bedava Pubg Mobil Hesapları

Bedava Pubg Mobil Hesapları

ABONE OL
Mayıs 5, 2021 07:27
Bedava Pubg Mobil Hesapları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pubg hesap bedava mobile uygulaması, bu siteleri kullanan kişiler için oldukça önemlidir. Ücretsiz olarak temin etmek mümkündür. Site kullanıcısı iseniz, web sitesine giriş yaparak, paylaşılan hesapları kullanma imkânı vardır.

Her yıl daha güçlü hesaplar eklenir ve kullanıcılara sunulur. Hesapların hiç biri daha önce denenmemiştir. Deneme işi kullanıcılara kalmıştır.  Pubg Mobil hesaplar, liste olarak hazırlanır ve içinde hem farklı malzemeler vardır hem de uç kodları bulunur.

Pubg Bedava Uç Mobil

Pubg oyunlarında kullanmak için geçerli olan üç kodları, ücretsiz almak mümkündür. Üç sayıları değişiklik gösterir. 10 uç almak için, Pepsi ve Fruko kapaklarında ki kodları girerek, Pubgm’ de geçerli olan 10 uç hediyeyi ücretsiz alma şansı yakalayabilirsiniz. Özellikle 10 uç ücretsiz olarak kazanmak isteyenler, Pepsi Twist, Pepsi Max, Fruko Cool Lime içeceklerini kullanmalıdır.

Pubg hesap bedava uç kodları ile ilgili şu detaya dikkat edilmesi gerekir. Üç kodlarının hepsi bir defaya mahsus olarak kullanılır. Daha sonraki kullanımlar da herhangi bir etkisi olmaz. Bu konuda hızlı olmak ve ilk yazanlardan olmak önemlidir. Şifreleri midasbuydan temin etmek mümkündür.

Kodlar da bir kereye mahsus kullanılır. Hergün güncellenir. Eğer Pubg hesap bedava kodu alma da sıkıntı yaşanıyorsa, sitedeki yorum kısmına destek talebinde bulunabilirsiniz. Enbilgin Net tarafından kullanıcılara yardımcı olmaya çalışılır ve hep bedava mobil hesap hem de kod yardımı sağlanır.

Kaynak: https://enbilgin.net/bedava-pubg-mobile-hesaplari/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.