DOLAR 32,5141 -0.09%
EURO 34,9634 0.34%
ALTIN 2.432,680,40
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Norm Holding’in Liderlik Gelişim Programları Ödüle Layık Görüldü

Norm Holding’in Liderlik Gelişim Programları Ödüle Layık Görüldü

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Norm Holding, Brandon Hall Group tarafından düzenlenen 2022 İnsan Kaynakları Mükemmellik Ödülleri kapsamındaki En İyi Liderlik Gelişim Programları kategorisinde “En Lider Sensin” programı ile gümüş ödüle layık görüldü.

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 11:23
Norm Holding’in Liderlik Gelişim Programları Ödüle Layık Görüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“En Lider Sensin” Liderlik Gelişim Programı, çalışanlarıyla birlikte en iyiyi hedefleyerek büyüyen global bir şirket olma yolunda; iş dünyası ve insan kaynağına en verimli şekilde liderlik etmek, kurumsal değerleri yaşatan liderlerlerin gelişimine katkı sağlamak ve yeni liderler yetiştirmek amacıyla yaklaşık 1 yıl süren ve pandemi etkisiyle değişen öğrenme modellerine göre dizayn edilmiş sanal sınıflarda gerçekleştirildi. K2C Danışmanlık ile birlikte yürütülen ve Norm Holding’in yönetim kadrolarında görev alan tüm çalışanların dahil olduğu programda; birebir koçluk görüşmeleri, grup koçlukları, dijital öğrenme platformları, 360 derece raporlar ve geri bildirim görüşmeleri ile yöneticilerin gelişim yolculukları desteklendi.

 

Uluslararası alanda prestij sahibi olan program, 1999 yılından bu yana düzenleniyor.

 

 

Norm Holding hakkında:

1973 yılında, İzmir Bornova’da çift vuruşlu bir set makine ile cıvata üretimiyle sektöre adım atıldı. Kazanılan başarılar sayesinde 1994 yılında, şu an faaliyette olan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni ve modern tesis kuruldu. Cıvata üretimiyle başlayan bu yolculuk pek çok şirketin katılmasıyla devam ederek, zaman içinde büyük bir holdinge dönüştü.

 

48 yıldır bağlantı elemanları sektöründe lider ve öncü konumunu sürdüren Norm Holding, otomotiv yan sanayi başta olmak üzere beyaz eşya, elektronik, mobilya, inşaat ve makine sektörlerindeki ana üreticilerin ve güçlü markaların çözüm ortağı olarak ulusal ve uluslararası pazarlarda hizmet vermeye devam ediyor.

 

Türkiye’de sektöründe öncü konumda olan Norm Holding bünyesinde bugün; 3000’den fazla çalışanı ile 7’si yurt dışında olmak üzere toplam 18 şirket ve 12 üretim tesisi bulundurmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.