DOLAR 32,3848 -0.45%
EURO 34,8070 -0.26%
ALTIN 2.409,65-0,52
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lauren Graham ve Matthew Perry: Arkadaşlıklarının Özel Hediyesi

Lauren Graham ve Matthew Perry: Arkadaşlıklarının Özel Hediyesi

ABONE OL
Nisan 7, 2024 18:06
Lauren Graham ve Matthew Perry: Arkadaşlıklarının Özel Hediyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Gilmore Girls’ dizisiyle tanınan Lauren Graham ve ‘Friends’ yıldızı Matthew Perry arasında sık sık aşk dedikoduları çıkıyordu. Ancak ikili, gerçekte yakın arkadaş olduklarını belirtiyordu.

Arkadaşlıklarının Derinliği

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Matthew Perry’nin ölümünün ardından konuşan Lauren Graham, Perry’i anlattı. Ünlü oyuncu, verdiği bir röportajda Perry’nin kendisine aldığı son doğum günü hediyesini de paylaştı.

Özel Doğum Günü Hediyesi

Graham, Perry ile birbirlerinin hayatlarına kolaylıkla girip çıkabildiklerini söylüyor. Perry’nin ani ölümünden aylar önce ikili yeniden iletişime geçmiş. Lauren Graham, Perry’nin kendisine son doğum gününde bir hediye aldığını anlatıyor: bir Pickleball seti.

Pickleball’ın Özel Anlamı

Perry’nin öldüğü günün sabahı Pickleball oynadığı göz önüne alınınca, bu hediye Perry için oldukça anlamlı hale geliyor. Perry’nin Pickleball eğitmeni Matt Manasse, Perry’nin bu oyunu uyuşturucudan uzak durmak için kullandığını belirtiyor. Yani yakın arkadaşı için bir raketin önemi çok daha fazla.

Anılarla Dolu Bir Kart

Graham, ünlü oyuncunun hediyedeki kutlama kartına da kendisini daha yaşlı olmaya teşvik eden bir şaka yazdığını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.