DOLAR 32,3021 -0.64%
EURO 34,6661 -0.53%
ALTIN 2.414,96-0,31
BITCOIN 1880747-3,99%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksaraylı Engelli Genç Muhtar Adem Atak, Hayallerini Gerçekleştirdi

Aksaraylı Engelli Genç Muhtar Adem Atak, Hayallerini Gerçekleştirdi

ABONE OL
Nisan 6, 2024 18:06
Aksaraylı Engelli Genç Muhtar Adem Atak, Hayallerini Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 yaşındaki Doğuştan Engelli Atak, Muhtar Seçilerek Hayalini Gerçekleştirdi

Aksaraylı 25 yaşındaki doğuştan cam kemik hastası Adem Atak, yerel seçimde muhtar seçilerek bir hayalini daha gerçekleştirdi. Atak, azim dolu yaşam mücadelesiyle çevresine örnek oluyor.

Hayatı Boyunca Engellerle Mücadele Eden Atak, Muhtarlık Hayaline Ulaştı

Doğar doğmaz başlayan azim dolu yaşam mücadelesiyle çevresine örnek gösterilen Atak, evde eğitim hizmeti sayesinde liseden mezun oldu. Üniversite sınavına hazırlanan ve aynı zamanda Aksaray Belediyesi Halk Ekmek Büfesi işleten Atak, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çiftlik Mahallesi Muhtarı olarak seçildi.

Engelli Genç: “Hayatım Dikkat Üzerine Kurulu, Hayallerim İçin Yaşıyorum”

Hayallerini gerçekleştirmek için hiç vazgeçmeyen Atak, 3 aylıkken hastalığının öğrenildiğini belirtti. Atak, “Büyüdükçe hastalığımla yaşamayı öğrendim ve daha dikkatli davranmaya başladım. Hayatım dikkat üzerine kurulu. Ailemin koruyup kollamasına rağmen defalarca vücudumun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştu” dedi.

Muhtarlık Hayali ve Engeller

Atak, halkla ilişkiler bölümünde üniversite eğitimi almak istediğini belirtti ve muhtarlık hayalinin peşinden koştuğunu söyledi. Atak, “Engel insanların düşüncelerinde. Tüm insanlar birer engelli adayı. O yüzden engelli kardeşlerimiz kendi çapında bir işle uğraşsın. Hayallerin peşinden koşulmaya başlandığı anda başarı geldiğini anlatan Atak, “Bu yaşıma kadar çok zorluklar yaşadım. Kemiklerim kırıldı, canım acıdı ve çok zor anlarım oldu. Her şeye rağmen eğitim hayatımı aksatmadım, iş hayatım yolunda. Umut dolu yaşamımla hayalim olan muhtarlığı da kazandım.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.