DOLAR 32,3403 0.18%
EURO 35,1220 -0.2%
ALTIN 2.235,79-0,33
BITCOIN 2058050-5,83%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karadeniz Sahil Yolu’nda iftarda yolda kalanlara sıcak yemek

Karadeniz Sahil Yolu’nda iftarda yolda kalanlara sıcak yemek

ABONE OL
Nisan 25, 2021 17:48
Karadeniz Sahil Yolu’nda iftarda yolda kalanlara sıcak yemek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı yemek dağıtımları her gün aralıksız devam ediyor. 19 ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, görevli kamu personeli başta olmak üzere kimseyi unutmuyor. Karadeniz Sahil Yolu üzerinde Ordu’nun giriş ve çıkışlarına stant kuran Büyükşehir Belediyesi, yolda olan tüm sürücülere iftarlık sıcak yemek dağıtıyor.

Ramazan ayının ilk gününden bu yana Ordu üzerinden yolculuk yapan sürücülerin ve özellikle tır şoförlerinin büyük beğenisini kazanan uygulama ile birçok tır şoförü iftar saatini Ordu’ya göre ayarlıyor. İftar saatinin yaklaşması ile Karadeniz Sahil Yolu üzerinde iftarlık dağıtımının yapıldığı bölgede araç sayısında artış yaşanıyor. Stant önünde yoğunluk yaşanmaması için korona virüs önlemlerini alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sürücüler için yemek servislerini araçlara yapıyor.

Karadeniz Sahil Yolu üzerine kurulan iftarlık yemek dağıtım stantları yalnızca sürücülere değil Karadeniz Sahil Yolu’na komşu mahallelerde yaşayan vatandaşlara da hizmet veriyor. Mahallelerde yaşayan ve yemek yapma imkanı olmayan birçok vatandaş, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin dağıttığı sıcak yemeklerden alarak orucunu açıyor.

Yemek yapma imkanlarının olmadığını ve Büyükşehir Belediyesinin uygulamasıyla iftarda sıcak yemeklerle oruçlarını açtıklarını aktaran sürücüler ve mahalle sakinleri, uygulama dolayısıyla oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaştığını belirten sürücüler ve civar mahallelerde yaşayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletiyor.

Metin Akyürek
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.