DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0408 -0.19%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2264305-0,79%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uğur Kartal’ın Yazılım Alanındaki Başarısı

Uğur Kartal’ın Yazılım Alanındaki Başarısı

ABONE OL
Mart 3, 2022 11:45
Uğur Kartal’ın Yazılım Alanındaki Başarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğur Kartal sosyal medya denince ilk akla gelen uzman isimler arasında yer alıyor. Ayrıca yazılım alanındaki başarıları ile de dikkat çekiyor.

Uğur Kartal 2012 yılından bu yana hem sosyal medya hem de yazılım alanında ciddi başarılara imza attı. Pek çok önemli iş insanı, firmalar, siyasi iş insanları ve TV kanalları ile iş birliği yaptı. Günümüzde halen hem sosyal medya hem de yazılım alanında çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Uğur Kartal Küçük yaşlardan itibaren sosyal medyaya büyük bir ilgi duymuştur. Bu şekilde de bu alandaki yeteneğini keşfederek, uzman olma yolunda ilerledi. Şimdilerde sosyal medya uzmanı dendiği zaman akla gelen ilk isimlerden biridir.

Uğur Kartal’ın Başarılı DJ lik Yaşamı

Uğur Kartal sosyal medya alanının yanı sıra DJ lik alanında da ciddi bir başarı elde etti. İlk olarak müziğe ilgi duyması ile DJ lik kariyerine adım atmış oldu.

Pek çok bilinen mekânlarda DJ olarak sahne aldı. Hazırladığı eğlenceli ve başarılı müzik Listesi ile çok zevkli bir sahne oluşturmayı başardı. Bu yüzden de pek çok işletmeci kişilerin çalışmak istediği önde gelen isimlerinden biri hâline geldi. Ayrıca bu alanda da çeşitli eğitimler Alarak her geçen gün daha da ilerlemeye devam ediyor.

Uğur Kartal sosyal yaşantısı, kişisel gelişime önem vermesi ve sevecen kişiliği ile oldukça dikkat çekiyor. Hem yazılım hem de müzik alanındaki başarılı çalışmaları halen devam ediyor.

Instagram: https://www.instagram.com/tavsiyemidinle/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.