DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teyfik Karaboğa Kimdir? Yaptığı İşler?

Teyfik Karaboğa Kimdir? Yaptığı İşler?

ABONE OL
Nisan 1, 2022 20:00
Teyfik Karaboğa Kimdir? Yaptığı İşler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teyfik Karaboğa teknoloji gündeminde sürekli olarak yeni ve başarılı işlere imza attığı gibi ilklere de imza atmaktadır.  Bu girişimci teknoloji meraklısı olmakla kalmamış bunu kendine iş edinmiştir. Kendindeki donanım ve bilgiyi başarıya dönüştüren ender insanlardan biri olmuştur. Yaptığı işler dünya teknoloji piyasasında gündem olmakla beraber herkesin gözü ona çevrilmiştir.

Uzun yıllar bitcoin madenciliği yapan ve burada ciddi başarılara imza atan Teyfik Karaboğa bir kaç kripto para projesini başarılı bir şekilde yürütmüştür. Bunların ardından da blockchain sistemine dahil olmuş ve 2015 yılından beri burada hizmete başlamıştır.

Blockchain ağı üzerinden TR3ZOR uygulamasını kurarak dünyada bir ilke imza atmış ve kayıp eşya bulma analiz ve veri tabanını bir uygulama ile TR3ZOR Token’e burada hayat vermiştir.

Teyfik Karaboğa’ya Nasıl Erişim Sağlanabilir?

Mütevazi ve başarılı bir kişilik kendinden sıkça söz ettirdiği için fazlaca genç girişimcinin ve teknoloji meraklısının idolü olmuştur. Herkes yaptığı işleri merak etmeye başlamıştır. Bu yaptığı uygulama hakkında daha detaylı bilgi edinmek için sosyal medya sitelerine bakabilirsiniz.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.