DOLAR 32,3521 0.25%
EURO 35,1177 -0.15%
ALTIN 2.309,331,41
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

POLİPORT İLE LİMANDA MUTLULUK TESCİLLENDİ

POLİPORT İLE LİMANDA MUTLULUK TESCİLLENDİ

Polisan Holding’in Kocaeli Körfez Bölgesi’nde bulunan liman iştiraki Poliport, Happy Place to Work tarafından düzenlenen araştırmada sektörünün en mutlu iş yeri seçildi. Poliport Genel Müdürü Efe Hatay, “Poliport Limanı’nda dikkat ve konsantrasyonun en üst seviyede olmasını gerektiren bir iş yapıyoruz; bununla birlikte mutlu bir çalışma ortamımız olması için de elimizden geleni yapıyoruz. Katılımlı yönetim, verilen kararlara ortak olma ve yüksek iş güvenliği ilkelerimize dün olduğu gibi yarın da sahip çıkmaya ve bu duruşu sağlamlaştırarak geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL
Nisan 26, 2022 10:56
POLİPORT İLE LİMANDA MUTLULUK TESCİLLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Happy Place to Work tarafından yürütülen ve iş yerlerindeki mutluluğu ölçen Happy Place to Work 2022 Araştırması sonuçlandı. Liman işletmeciliği sektörünün en mutlu iş yeri Polisan Holding’in Kocaeli Körfez Bölgesi’nde 50 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Poliport iştiraki oldu.

 

Başarı, gurur ve güven başlıklarında 14 sorudan oluşan anketin çıktıları ile oluşturulan endeksin sonucunu değerlendiren Poliport Genel Müdürü Efe Hatay, “Dikkat ve konsantrasyonun en üst seviyede olduğu bir iş kolunda en mutlu iş yeri seçilmek bizleri son derece gururlandırdı. Mutlu bir çalışma ortamı yaratabilmek tek başına bir yöneticinin yapabileceği bir şey değil. Tüm çalışanların bir arada, yaratmak için çaba harcamaları gereken bir ortamdan söz ediyoruz. Biz de Poliport’ta, Polisan Holding’in insan kaynakları stratejisine uygun olarak yönetsel süreçlerimizi ‘katılım’ merkezli düzenlemeye gayret ediyoruz. Yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın beklentilerini sürekli sorguluyor ve bu beklentilere yanıt verebilir olmaya çalışıyoruz. Sanırım sağlıklı ve mutlu bir çalışma ortamı yaratmanın kilit taşı bu anlayış… Herkesi dinlemek ve yanıt verebilir olmak” dedi.

 

Limanda Kararlarda Ortaklık Söz Konusu

Efe Hatay, konuşmasında başarılı bir şekilde uyguladıkları “Ortak Kültür Girişimi Programı”na da değindi ve şunları kaydetti: “Polisan Holding çatısı altında yürütülen ve bütün iştiraklerde başarılı bir şekilde uygulanan ‘Ortak Kültür Girişimi Programı’ ile topluluğumuz üyelerine nasıl bir Polisan istediklerini sorduk. Aldığımız geri bildirimleri tek tek değerlendirdik, önceliklendirdik. Stratejik önceliklerimizle birleştirdik. Katılımlı yönetim, verilen kararlara ortak olma ve yüksek iş güvenliği ilkelerimize dün olduğu gibi yarın da sahip çıkmaya ve bu duruşu sağlamlaştırarak geliştirmeye devam edeceğiz. Biz Poliport’ta uzun yol arkadaşlığını, birbirimize güven duyarak ortak hedeflere doğru ilerlemeyi son derece önemsiyoruz. Tüm yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla Polisan Holding’de oluşturulan bu ortak kültürü sahaya indirmek ve sürdürülebilir kılmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.