DOLAR 32,3407 0.27%
EURO 35,1402 -0.01%
ALTIN 2.312,691,56
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Piksel Sticker ile Çocuğunuzun Odasını Baştan Tasarlayın

Piksel Sticker ile Çocuğunuzun Odasını Baştan Tasarlayın

ABONE OL
Mart 20, 2022 15:12
Piksel Sticker ile Çocuğunuzun Odasını Baştan Tasarlayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev dekorasyonuna önem veren ebeveynler, çocuklarının odasını da çok daha renkli ve hareketli isterler. Çocuk odasında vakit geçirirken çocuklarınızın eğlenebilmesi açısından kullanılabilecek birçok dekorasyon fikri vardır. Bu fikirler arasında son dönemlerde dikkat çekmeyi başaran ise çocuk odası stickerları olarak bizleri karşılar. Genel anlamda çocuk odası stickerları duvar stickerları olarak da geçer.

Birçok kişinin beğenisini almayı başaran duvar stickerları oldukça kullanışlı ve kaliteli bir görünüme sahiptir. Bu bağlamda Koaceli reklam ajansı yapmış olduğu proje ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Birbirinden güzel tasarımlara sahip olan duvar stickerları ile evinizin dekorasyonunu, oluşturduğu atmosferi değiştirebilmeniz mümkün.

Benzersiz Güzellikleriyle Piksel Stickerlar İlgi Görmeye Devam Ediyor

Eşsiz tasarımlara ve renk tonlarına sahip olan duvar stickerları ile hem çocuk odalarını hem de ev dekorasyonunu yeniden tasarlayabilirsiniz. Bu olanağı mümkün kılan Piksel Sticker markası online mecrada da bir hayli dikkatleri üzerine topluyor. Markanın tasarımını ve üretimini yaptığı duvar stickerlarının hepsi oldukça estetik bir görünüme sahiplik ediyor. Bu bağlamda her geçen gün müşteri ilgisinin artması da olağan durumlardan biri olarak görülüyor.

Benzersiz güzellikleriyle Piksel Stickerlar ilgi ve talep görmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra markanın İnstagram adresinde paylaşılan ürün görselleri de fazlasıyla dikkat çekerek etkileşimlerin artmasını sağlıyor. Online mecra üzerinden marka ürün satışını da mümkün kılıyor.

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/pikselsticker

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/pikselgrafik/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.