DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 34,9947 -0.24%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MODALIFE YENİ MAĞAZA YATIRIMLARIYLA TÜKETİCİSİNE DAHA DA YAKIN

MODALIFE YENİ MAĞAZA YATIRIMLARIYLA TÜKETİCİSİNE DAHA DA YAKIN

ABONE OL
Ocak 18, 2022 13:25
MODALIFE YENİ MAĞAZA YATIRIMLARIYLA TÜKETİCİSİNE DAHA DA YAKIN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tasarım, kalite ve konforun ulaşılabilir halini sunmayı ilke edinen ve sektöre Düğün Paketçisi kavramını kazandıran Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, mağaza yatırımlarıyla tüketicisine daha da yakınlaşıyor. 2021 yılında 11 yeni mağaza ile yurt genelinde yaygınlığını arttırarak, 2022’de 20’nin üzerinde yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Sektöre kazandırdığı Düğün Paketi kavramı ile tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini kalite, tasarım ve konforun ulaşılabilir halini sunarak karşılayan Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, 2021 yılında yurt genelinde toplam 50 bin metrekare alana yayılan 11 yeni mağaza yatırımıyla tüketicisine daha da yakınlaştı.

Erişilebilir maliyetler için tüketiciye doğrudan temas ilkesini benimseyen Modalife’ın, Türkiye’nin dört bir yanında kendi bünyesindeki 150’den fazla mağazasıyla hizmet verdiğini belirten Modalife Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tonga, “2021 yılında mağazamızın olmadığı yerleşim birimlerini hedefledik ve toplamda 50 bin metrekare büyüklüğünde 11 yeni mağazayla tüketicilerimize ferah ve konforlu alışveriş mekanları sunduk. 2022 yılı hedefimiz, bu rakamı ikiye katlayıp daha büyük metrekarede daha konforlu alanlarda tüketicimizle buluşmak. Yine 2021 yılında 50’ye yakın mağazamızı yeni konseptimize uyarladık. Yenileme çalışmalarımız da artan bir ivme ile sürecek” dedi.

Türkiye sathında kendi işlettiği 150’den fazla mağazanın yanı sıra Modalife, 30’u aşkın deposu ve ülkemizin her yerine en kısa sürede ulaşan sevkiyat ağıyla, tüm ürünlerini, cazip fiyat avantajları ve sektöründe ayrıştığı “1 günde teslim” özelliğiyle sunuyor.

Yeni bir aile hayatına ilk adımı atan ve evlerini yenileyen tüketicilerin beğeni ve bütçelerine uygun, kaliteli, fonksiyonel ve uzun ömürlü ürünleriyle sektöre ve ülkemize düğün paketçisi kavramını kazandıran ve gönüllerde edindiği yeri anlatan Türkiye’nin Düğün Paketçisi sloganını gururla taşıyan Modalife, evinizin tüm mobilya ihtiyacını karşılayan, uluslararası kalite standartlarında üretilmiş, her tarza ve bütçeye uygun estetik, fonksiyonel ve dayanıklı ürünler sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.