DOLAR 32,5200 0.32%
EURO 34,8352 0.46%
ALTIN 2.417,341,57
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Megan Fox, Makyajsız Selfie’siyle Sosyal Medyayı Salladı

Megan Fox, Makyajsız Selfie’siyle Sosyal Medyayı Salladı

ABONE OL
Nisan 18, 2024 18:09
Megan Fox, Makyajsız Selfie’siyle Sosyal Medyayı Salladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hollywood Yıldızı Megan Fox, Makyajsız Haliyle Gündemde

’37 yaşındaki Hollywood yıldızı Megan Fox, doğal güzelliğini sergileyen makyajsız bir selfie paylaştı ve hayranlarını şaşırttı. Ancak fotoğrafın filtreli olup olmadığı konusu gündemde tartışma yarattı.

Fotoğrafın Detayları ve Reaksiyonlar

Mavi saçlarıyla dikkat çeken Fox, fotoğrafta hafif bir makyaj yapmış gibi görünse de sıklıkla tercih ettiği ten makyajını yapmadığı gözlemlendi. Coachella Festivali sonrası saçlarını uzattığını belirten Fox, siyah sutyen ve kırmızı pijama altı tercih etti.

Fox’un 21,8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı fotoğraf, 1,3 milyondan fazla beğeni aldı. Binlerce kişi ise Fox’un bu doğal haline yorum yapmak için sıraya girdi.

Bazı takipçilerden gelen yorumlarda, “Bu Megan Fox değil, filtre var.” şeklinde ifadeler yer alırken, bazıları da Fox’un farklı görünümü hakkında şaşkınlıklarını dile getirdi.

Ancak fotoğrafı beğenen ve Fox’a destek veren hayranları da vardı. Bir takipçi, “Makyajsız harika görünüyorsun” derken diğeri, “İşini yap, sen muhteşemsin” şeklinde yorum yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.