DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da İftar Öncesi Trafik Yoğunluğu

İstanbul’da İftar Öncesi Trafik Yoğunluğu

ABONE OL
Mart 11, 2024 20:07
İstanbul’da İftar Öncesi Trafik Yoğunluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbulların İftar İçin Yola Koyulması Trafikte Yoğunluğa Neden Oluyor

Mesaisini tamamlayan İstanbulların ramazanın ilk iftarına yetişebilmek için yola koyulmalarının da etkisiyle mega kentte trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Trafik Yoğunluğu Saat 18.30’da Yüzde 74’e Ulaştı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cep Trafik uygulaması verilerine göre, kentteki trafik yoğunluğu saat 18.30 itibarıyla yüzde 74’e çıktı.

Ana Yollar ve Otoyollarda Yoğunluk Oluştu

İftar saatinin yaklaşmasıyla D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu‘nun bazı noktalarında, ana arter ve caddelerde trafik yoğunluğu arttı.

Avrupa ve Anadolu Yakası’nda Trafik Durumu

Avrupa Yakası’nda D-100 kara yolu Ambarlı mevkisi‘nde ve TEM Otoyolu Altınşehir bölgesinde trafik yoğunluğu oluştu. Yine D-100 kara yolunda Okmeydanı ile Zincirlikuyu arasında her iki yönde de trafik yoğunluğu arttı.

Anadolu Yakası’nda D-100 kara yolu Kadıköy ile Kartal, TEM Otoyolu’nda ise Ataşehir ve Sancaktepe arasında çift yönlü yoğunluk yaşanıyor.

Diğer Trafik Noktaları

TEM Otoyolu’nda Hasdal kavşağında başlayan trafik, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışına kadar etkili olurken, Anadolu-Avrupa yönünde de Levent sapağından Hasdal kavşağına kadar yoğunluk yaşanıyor. Sahil yolunda ise Kabataş ile Beşiktaş arasında her iki yönde trafik ağır seyrediyor. Anadolu Otoyolu’nda Ümraniye‘den Ataşehir‘e kadar, Şile Otoyolu‘nda da Üsküdar‘dan Ümraniye‘ye kadar trafik ağır ilerliyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden Avrupa Yakası’na geçişte trafik yoğunluğu Altunizade‘de başlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.