DOLAR 32,3302 0.24%
EURO 35,0763 -0.16%
ALTIN 2.299,590,98
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erhan Coral “Şehirde Bir Başına” fotoğraf sergisiyle   Yapı Kredi bomontiada’da
  • Manisada Haber
  • Gündem
  • Erhan Coral “Şehirde Bir Başına” fotoğraf sergisiyle Yapı Kredi bomontiada’da

Erhan Coral “Şehirde Bir Başına” fotoğraf sergisiyle Yapı Kredi bomontiada’da

Yapı Kredi bomontiada, kendini bir sokak fotoğrafçısı olarak tanımlayan Erhan Coral'ın “Şehirde Bir Başına” sergisine ev sahipliği yapıyor. Şehrin farklı alanlarında, farklı zamanlarda, farklı mevsimlerde kendisi ve şehirle baş başa kalan insanların hikâyesini anlatan sergi, 10-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada B Blok Akademi sergi alanında ziyaret edilebilir.

ABONE OL
Mayıs 11, 2022 11:45
Erhan Coral “Şehirde Bir Başına” fotoğraf sergisiyle   Yapı Kredi bomontiada’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağırlıklı olarak siyah-beyaz çekim yapan, insanları en doğal hallerinde, oldukları gibi yakalamayı seven Erhan Coral, sık seyahat ediyor olmasından ötürü farklı şehirleri, farklı kültürleri ve farklı insanları fotoğraflayabilme şansı buluyor. “Şehirde Bir Başına” sergisi bildiğimiz mekanlarda, tanımadığımız insanların, zaman zaman hüzünle, zaman zaman merakla okuyacağımız hikayelerini anlatıyor.

 

Erhan Coral’ın “Şehirde Bir Başına” sergisinde satılacak eserlerin gelirleri, Toplum Gönüllüsü gençlerin toplumsal fayda yaratan sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak. Sergi, Yapı Kredi bomontiada B Blok Akademi sergi alanında Pazartesi hariç her gün 11.00 ile 19.00 saatleri arasında ücretsiz gezilebilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.