DOLAR 32,5194 -0.09%
EURO 34,8349 -0.11%
ALTIN 2.425,79-0,16
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eny Green ile Rap Dünyasına Adım

Eny Green ile Rap Dünyasına Adım

ABONE OL
Haziran 9, 2022 13:40
Eny Green ile Rap Dünyasına Adım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eny Green, 2000’li yıllarda oldukça popüleri olan ve aktif müzik çalışmaları yapan bir rapçiydi. Bir takım sorunlardan dolayı müzik dünyasına ara vermek zorunda kalan Eny Green şimdilerde yeniden geri dönmeye hazırlanıyor. Eny Green, çıkaracağı fenamen şarkısı ile sosyal medya fenomenlerini konu alıyor. Aynı zamanda şarkıya çekeceği kliple beraber Türkiye’de bir ilk olmayı planlıyor.

Eny Green, 2021 yılında çıkardığı 3 single rap şarkısı ile de oldukça dikkat çekti. Başarılı şarkısı ve sesi ile Eny Green, rap dünyasında ünlü isimlerden biridir.  Eny Green, 2006 yılında İstanbul Atatürk Kültür merkezinde verdiği konserle basın mensupları tarafından Türkiye’nin ilk ve tek engelli rapçisi seçildi. Daha sonrasında müzik çalışmalarına İzmir’de devam etti.

Eny Green ile Başarılı Müzik Çalışmaları

Eny Green, müzik çalışmaları konusunda hem şarkıları hem de sesi ile ortaya başarılı çalışmalar çıkarmaya devam ediyor. Çalışmalarının devam ettiği fenamen şarkısı ile sosyal medyada sıklıkla kendinden söz ettiriyor. Özellikle şarkıya çekilecek olan farklı içerikli olan klip hayranları tarafından merakla bekleniyor. Fenamen şarkısı, hem içeriği hem de farklı olacak klibi ile çalışmalar devam eden ve Eny Green hayranları tarafından heyecanla beklenen bir şarkı haline geldi. Enygreenofficial Instagram hesabını kullanan rap sanatçısı, sosyal medya hesabında da sıklıkla sevenleri için paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/enygreenoffical/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.