DOLAR 32,4121 0.1%
EURO 34,8348 -0.03%
ALTIN 2.396,590,01
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Belediyelere Yönelik Açıklamalar

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Belediyelere Yönelik Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 19, 2024 20:08
CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Belediyelere Yönelik Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yücel: “CHP’ye Türk Halkı Önemli Bir Sorumluluk Verdi”

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısının ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yücel, Türk halkının CHP’yi 1’inci parti yaparak partiyi önemli bir sorumlulukla görevlendirdiğini belirtti.

CHP’nin Belediyecilik Stratejisi

Yücel, “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği” çalıştayı için 20-21 Nisan tarihlerinde il başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geleceklerini duyurdu. Ayrıca, genel merkez bünyesinde kurulan ‘Yerel Yönetimler Eşgüdüm, Denetim ve Eğitim Birimi’ ile yerel yönetimlerde yeni bir dönem başlatacaklarını açıkladı.

Belediyelere Yönelik Uyarılar

Yücel, belediyelerin artık şeffaf, hesap verebilir ve halk odaklı hizmet etmesi gerektiğini vurgulayarak, belediyelere yönelik denetimlerin artacağını belirtti. Ayrıca, belediyelerin kasalarının boşaltılmasına ve usulsüzlüklere müsamaha gösterilmeyeceğini ifade etti.

Ekonomik Durum ve Çözüm Önerileri

Emeklilerin ve çalışanların mağdur durumda olduğunu belirten Yücel, asgari ücretin güncellenmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, AKP iktidarını ekonomik verilerle eleştirerek, emekli maaşlarının yetersizliğine dikkat çekti ve ekonomik büyümenin emeklilere yansımadığını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.