DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çamaşır İpi Faciası: 6 Yaşındaki Kız Çocuğu Yoğun Bakımda

Çamaşır İpi Faciası: 6 Yaşındaki Kız Çocuğu Yoğun Bakımda

ABONE OL
Mart 23, 2024 20:05
Çamaşır İpi Faciası: 6 Yaşındaki Kız Çocuğu Yoğun Bakımda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bahçelievler’de Dramatik Olay

8 Mart Cuma günü Bahçelievler’de yaşanan trajik olayda, 6 yaşındaki Hafsa Mina Koca’nın hayatı tehlikeye girdi. Olay, saat 10.45 sıralarında meydana geldi.

Çocuk Okula Giderken Kaza

Hafsa Mina, komşusu Demet B. ve Demet B.’nin oğlu Eymen Y. ile anaokuluna gitmek üzere evden çıktı. Demet B. çocukları okula götürmek için Hisar Sokağı’na girdi. Aynı sokakta yaşanan dramatik olay, o anın tanıklarını dehşete düşürdü.

Çamaşır İpiyle Faciaya Davetiye

Evdeki bir olayın ardından panikleyen Vahdet T., 5 katlı binanın 4. katından çamaşır ipiyle aşağı inmeye çalıştı. Ancak çamaşır ipi kopunca 3. kattan düşerek Hafsa Mina’nın üzerine çakıldı.

Yoğun Bakımda 10 Gün Mücadele

Hafsa Mina ağır yaralandı ve ambulansın gecikmesi nedeniyle vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü. Kadıköy’deki hastaneye sevk edilen Hafsa Mina, 10 gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi.

Adalet Arayışı

Hafsa Mina’nın babası Hamza Koca, adalet istediğini belirterek, “Kızımın altı tane kaburgasında kırık var. Omurgasında ve kafatasında kırık var. Şahsı serbest bırakmışlar tutuksuz yargılanmak üzere, ben adalet istiyorum.” dedi.

Şahitlerin Gözünden

Görgü tanığı Ekrem Bekar, olay anını “Kafama saksı düştü” diyen adamın şaşkınlığını anlatarak aktardı. Turgay E. ise yaşananları eski eşi Esra S.’nin evindeki beklenmedik bir karşılaşma üzerine anlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.