DOLAR 32,3399 0.14%
EURO 34,9772 0.31%
ALTIN 2.397,810,20
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayna Merkezi Titiz Bir İşçilikle Çalışır

Ayna Merkezi Titiz Bir İşçilikle Çalışır

ABONE OL
Eylül 30, 2021 14:01
Ayna Merkezi Titiz Bir İşçilikle Çalışır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aynalar dekorasyonda hem iç mekanları hem de dış mekanları son derece ve verimli hale getiren ve estetik bir görünüm kazandıran önemli parçalardır. Ayna seçiminin doğru yapılması gerekir. Bu nedenle ayna tasarımlarına başlamadan önce ayna üretimini gerçekleştirecek olan kuruluşların bir fizibilite çalışması yaparak aynanın doğru ve efektif kullanılması için ön çalışma yapması gerekir. Bu farkındalıkla ülkemizde 30 yıldır aynı sektöründe faaliyet yürüten Ayna Merkezi monte işlemini veya ayna üretimi işlemini gerçekleştirmeden önce fizibilite çalışması yapmaktadır. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu işlem neticesinde aynanın kullanılacağı mekanın incelemesi yapılarak en doğru boyutlarda en doğru tasarımların ortaya konması sağlanır. Özellikle aynalarda ilgili üretim yapılırken üreticilerin dikkatli olmaları ve en küçük bir çizikten ya da 1 santimlik bir eksiklikten son derece kötü tasarımların ortaya çıkacağını bilmeleri gerekir.

Aynı Merkezi ve Profesyonel Tasarımcılarla Çalışır

Küçük hataların dahi aynalar üzerinde büyük etkilere neden olacağını bilerek Ayna Merkezi profesyonel bir ekiple çalışmaktadır. Antre ve yatak odalarında boy aynası olarak kullanılabilecek salonlarda ise tarz ve stil yansıtmak için kullanılabilecek olan tüm ayna çeşitlerini bünyesinde barındırır. Aynı zamanda kuruluş Türkiye’de ve dünyada aynı sektöründe yapılan bütün değişimleri ve tasarım alanında aynanın kullanım alanlarını takip ederek kendi bünyesine entegre eder. Firma verimli bir web sitesini de hayata geçirmiştir.

Ayna Merkezi Sosyal Medya Hesapları:

https://www.instagram.com/ayna_merkezi/

https://www.facebook.com/aynamerkezii

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.