DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Coats Türkiye iletişim ajansını seçti

Coats Türkiye iletişim ajansını seçti

ABONE OL
Eylül 29, 2021 09:22
Coats Türkiye iletişim ajansını seçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın lider endüstriyel iplik şirketi Coats’un Türkiye’deki tüm iletişim faaliyetleri; hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek. Türkiye’de 1952 yılından bu yana endüstriyel iplik alanında faaliyet gösteren Coats, Bursa’daki üretim tesisi ve İnovasyon Merkezi ile Türkiye’den dünyaya inovasyon üretiyor.

 

Coats Türkiye’nin tüm iletişim faaliyetleri, hizmet verdiği tüm paydaşlarını “sürekli” başarıya taşımayı misyon edinen Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek. 50 yılı aşkın süredir Türkiye’deki faaliyetlerine devam eden Coats, günlük hayatımızın bir parçası olan kıyafetlerin, ayakkabıların ve çantaların dikiş iplikleri ve fermuarlarının yanı sıra otomotivden enerjiye pek çok sektörde sanayiye de üretim yaparak hemen her alanda insan hayatına dokunuyor.

 

Excel İletişim ve Algı Yönetimi, yeni iş birliği kapsamında Coats Türkiye için kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, medya iletişimi, kriz iletişimi, konu ve gündem yönetimi, sosyal sorumluluk yönetimi ve dijital iletişim alanlarında hizmet verecek.

 

Sektörde çeyrek asrı geride bırakan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok başarı ve ödülün de sahibi olarak birçok kuruluş, marka, sivil toplum örgütü ve kamu kurumuna marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.