DOLAR 32,5066 -0.11%
EURO 34,9775 0.38%
ALTIN 2.430,070,30
BITCOIN 2065801-4,25%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan aynanın tarihsel gelişiminden bahsetti

Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan aynanın tarihsel gelişiminden bahsetti

ABONE OL
Ekim 4, 2021 14:12
Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan aynanın tarihsel gelişiminden bahsetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna yüzyıllardan beri bireylerin işlevsel ya da dekoratif olarak kullandıkları en önemli aksesuarlardan biri. Ülkemizde 30 yıldan bu yana sektörel liderlik ile Ayna üretimini ve satışını gerçekleştiren Ayna Merkezi Bu anlamda sektöre öncülük ediyor.

Genç ve dinamik bakış açısıyla son derece köklü bir kuruluş olan Ayna Merkezi’nin işleyişinde bayrağı devralan Fatih Arslan aynanın tarihsel gelişimini anlatıyor. Ayna dediğinn ilk olarak bireylerin kendini görebilmeleri ve özellikle de kadınların güzelleşmeleri açısından kullanıldığını ifade eden Arslan, başta Mısır Bizans ve Osmanlı Sarayı’nda ve türlü medeniyetlerde aynanın sıkça kullanıldığını belirtiyor.

Hangi yaşta ve hangi dönemde olursa olsun özellikle aynaların kadınları son derece iyi ve mutlu hissettirdiğini altını çizen Fatih Arslan,”Bu günümüzde de böyle. Özellikle evlerde ve ofislerde kullanılan aynalar kadınların kendilerini son derece iyi hissetmelerini ve evlere daha aydınlık bir görünüm kazandırmalarına yardımcı oluyor. Tabii evinde mutlu olan ve bu mutluluğu çevresine yansıtan kadınların içinde bulunduğu aileler de mutlu oluyor.” dedi.

Tarihsel süreç içerisinde boy aynası el aynası masa aynası tablo aynalar savaş ve askeri amaçlı kullanılan aynalar dekoratif aynalar gibi birçok Ayna çeşidinin bulunduğunu belirten Fatih Arslan, Ayna merkezi olarak kendilerinin Ayna dekorasyonu ile ilgili dekoratif objeler ürettiklerini ya da duvardan duvara baklava ayna çeşitleri başta olmak üzere Ayna çeşitlerini monte ettiklerini belirtiyor.

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.