DOLAR 32,3802 -0.13%
EURO 34,7619 -0.14%
ALTIN 2.408,73-1,07
BITCOIN 2010020-0,40%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Cinayet

Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Cinayet

ABONE OL
Nisan 16, 2024 20:06
Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Cinayet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birgül Alamur, Eski Eşi Veysel Dörtkozan’ı Öldürdü

Ankara’nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi 503’üncü Sokak’ta bulunan Nur Apartmanı’nda sabaha karşı yaşanan olayda, Birgül Alamur, eski eşi Veysel Dörtkozan’ı öldürdü. İkili arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kanlı bitti.

Olayın Detayları

Birgül Alamur ile 9 yıl önce boşandığı ancak hala birlikte yaşamaya devam ettiği Veysel Dörtkozan arasında yaşanan tartışma sonrası, Alamur, kızları M.D.’nin (19) de evde bulunduğu sırada Dörtkozan’a önce keserle vurdu, ardından bıçakladı. Alamur, suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim oldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Dörtkozan’ın hayatını kaybettiği belirlendi ve cansız bedeni Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Şiddet iddiasıyla daha önce de birçok suç kaydı bulunan Dörtkozan’ın, 3 ay önce eski eşini bıçakladığı ancak şikayetçi olunmadığı ortaya çıktı.

Komşudan İtiraflar

Olaya tanık olan komşu Ertuğrul Gazi Çoşkun, Birgül Alamur ile Veysel Dörtkozan’ın geçmişte de şiddetli kavgalarına şahit olduğunu belirterek, “Adam zaten sürekli evde kalıyordu. Eşini darbediyordu. Birkaç ay önce kadını bıçaklamıştı. Dün gece de bir darp olayı olmuş. Kadın da kendini korumak için kocasını bıçaklamış” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.