DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yemin dizisi Hindistan’da kasıp kavuracak

Yemin dizisi Hindistan’da kasıp kavuracak

ABONE OL
Mayıs 6, 2021 16:03
Yemin dizisi Hindistan’da kasıp kavuracak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yemin dizisi Hindistan’da yayınlanacak. Kanal 7’de 3’üncü sezonu yayınlanan dizinin 3 sezonu da Hindistan’ın dijital platformu MX Player tarafından satın alındı. Dizi tüm Hint dilleri ve İngilizce dublajlı olarak platformda yer alacak.

BOLLYWOOD YAPIMLARIYLA REKABET EDECEK

İçerik üretiminde dünyada önemli bir noktada bulunan Hintistan’ın Bollywood’uyla rekabet edecek olan Yemin’in başrollerini Gökberk Demirci, Özge Yağız, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova’nın paylaşıyor.

Karamel Yapım tarafından hayata geçirilen Yemin’in ilk iki sezonunda Gökbek Demirci ve Özge Yağız başrolleri paylaşırken, 3’üncü sezonda Cansu Tuman kadroya dahil oldu.

3. SEZONDA FARKLI BİR HİKAYE

İlk iki sezonda Emir ve Reyhan’ın aşkının işlendiği dizinin, 3’üncü sezonunda Reyhan’dan sonra yeni bir hayata başlayan Emir ile hapisten çıktıktan sonra bir başına kalan Seher’in kesişen yolları konu ediliyor.

Proje ve hikaye Nazmiye Yılmaz tarafından oluşturulurken, dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli, Serkan Mut yer alıyor. Senaryosu Başak Yazı Odası tarafından yazılan Yemin’in müzikleri ise Minör’e ait. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.