DOLAR 32,5399 0.15%
EURO 34,9529 -0.07%
ALTIN 2.455,150,79
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Survive İstanbul Sitesi Farklı Konseptiyle Dikkat Çekiyor

Survive İstanbul Sitesi Farklı Konseptiyle Dikkat Çekiyor

ABONE OL
Şubat 13, 2023 10:19
Survive İstanbul Sitesi Farklı Konseptiyle Dikkat Çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dijital platformlarda birbirinden farklı birçok internet sitesi hizmet veriyor. Bu internet sitelerinin birçoğu birbirine benzer bir alanda faaliyet gösterirken Survive İstanbul sitesi farklı konsepti ile dikkatleri çekiyor.

Survive.istanbul sitesi zorlu yaşam koşullarında ve karşılaştığınız beklenmedik tehlike durumlarında nasıl hayatta kalabileceğiniz ile ilgili bilgiler içeren bir platform. Bir nevi hayatta kalabilme rehberi olarak da adlandırılan bu platformda vahşi doğada hayatta kalabilmek, doğada bulunan yabani yenilebilir ve şifalı bitkileri yakından tanıyabilmek ve şehir yaşamı dahil sürdürülebilir yaşam becerileri elde edebilmek için çok özel ipuçları okuyuculara sunuluyor.

Aslında her insanın doğal yaşamda kendini koruyabilmek adına eşsiz yetenekleri bulunuyor. Ancak bu yeteneklerin farkına varabilmek ve bu yetenekleri uyandırabilecek için bazı bilgilere ihtiyaç duyuluyor. İşte bu aşamada Survive İstanbul sitesinin deneyimli eğitmenleri tarafından hazırlanan bilgilendirici içerikler devreye giriyor.

Survive İstanbul sitesinde yer alan her bir içerik macera ve keşif severler için yalnızca fiziksel olarak formda kalabilmek adına değil ruhsal olarak da güçlü bir donanıma sahip olabilmek adına özel tüyolar içeriyor.

Bu platformun çok farklı bir özelliği daha bulunuyor. Platformda yer alan çevrim içi takipçiler herhangi bir çıkmaz içerisinde olduklarında bu platformun desteği ile çıkmazdan birlikte kurtulmaya çalışıyor. Survive İstanbul ekibi her bir insanın doğruya ulaşması için tüm kaynak bilgileri en iyi şekilde siteye ekliyor.

Sosyal medya hesapları:

Facebook: https://www.facebook.com/hayattakal.net/

Twitter: https://twitter.com/hayattakalnet/

Instagram: https://www.instagram.com/manzara3000/

Pinterest: https://tr.pinterest.com/hayattakalnet/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/survive-istanbul-83783b264

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.