DOLAR 32,5115 0.06%
EURO 34,7995 -0.01%
ALTIN 2.501,350,70
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suat Yiğit Dev Kılıç Balığı Avlayarak Yeni Bir Rekora İmza Attı

Suat Yiğit Dev Kılıç Balığı Avlayarak Yeni Bir Rekora İmza Attı

ABONE OL
Mart 9, 2022 09:20
Suat Yiğit Dev Kılıç Balığı Avlayarak Yeni Bir Rekora İmza Attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suat Yiğit, günümüzde sosyal medyada paylaşımlar yaparak oldukça merak edilen  bir balıkçıdır. Suat Yiğit 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelen çocukluk yaşamını İstanbul’da geçirmiş  biridir. Çocukluğundan başlayan Balık tutma sevgisini daha da ilerletip, Youtube kanalda işini anlatan bir iş adamı olmasına neden olmuştur. Suat Yiğit kariyerinin yanı sıra yaşadığı maceralarıyla da dikkat çeken  isimdir.  İnstagram ve  Youtube üzerinde en çok bilinen isimlerden  olmaktadır.
Balıkçılık Sevgisiyle İş Dünyasına Girmesi

Suat yiğit yaşamının büyük bir kısmını çubukluda geçirmiştir. Suat yiğit, lise öğrenimi İstanbul Denizcilik su Bilimleri Meslek Lisesi elektronik bölümünde tamamlamıştır. İş hayatına sonradan atılmıştır. Suat Yiğit Balıkçılık işini bırakmayıp, özellikle tuttuğu balıkların videolarını sosyal medya hesaplarından  takipçileriyle paylaşmıştır.

Başarılı işadamı yakında yapacağı TV programıyla ilgilenmektedir. Bu yaşanan gelişmeleri de sosyal medya hesapları üzerinden aktarmaktadır. Balıkçılık işinde ve tuttuğu büyük balıklarla Türkiye’de ismini duyurmuş ve ödül almış bir popüler balıkçıdır.

Balıkçılıkta Zirveye Tırmanması

Suat yiğit balık tutmak konusunda olan ilgisiyle küçüklüğünden beri çeşitli Maceraları atılmıştır. En başarılı Maceracı iş adamı ödülünü almakla kalmamış.  Bunun yanı sıra farklı turnuvalarda  ödül sahibi olmuştur. Ekibiyle  birlikte  rekor büyüklüğünde bir kılıçbalığı yakalayarak ödül almışlardır.

Suat yiğit, Youtube kanalı üzerinden yaşadığı maceraları ve edindiği deneyimleri aktaran oldukça merak edilen isimlerden biridir. Özellikle de yakın zamanda  çıkacak olan TV programı oldukça ilgi göstermektedir.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

https://www.youtube.com/watch?v=162mPx7ugZU

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.