DOLAR 32,5904 0.31%
EURO 35,0401 0.18%
ALTIN 2.455,540,81
BITCOIN 20971040,53%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Su Arıtma Cihazları

Su Arıtma Cihazları

ABONE OL
Aralık 22, 2020 12:27
Su Arıtma Cihazları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde her ne kadar çeşme suyunun temiz ve sağlıklı olduğu söylense de çeşme sularında yapılan incelemeler sonucunda bunu doğru olmadığı ortaya çıkmıştır. Yetersiz kalan alt yapı çalışmaları sebebiyle her ne kadar arıtma ve sterilizasyon işleminden geçse de çeşme suları birçok mikrop ve bakteriyi evimize taşımaktadır. Özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar bu sebeple damacana ve pet şişe sulara yönelmektedir. Pet şişe ve damacanalar içeriğinde bulunan BPA maddesiyle sağlığımızı tehdit etmektedir. Bu noktada su arıtma cihazları hem bütçenizi hem de sağlığınızı korumanız adına ihtiyacınız olan bir cihazdır. İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, Antalya, İzmir, Tekirdağ, Mersin ve Muğla pet şişe ve damacana satışlarında en fazla tüketimin ortaya çıktığı şehirlerdir. Aynı zamanda bu şehirlerimiz su arıtma cihazı kullanımına uygun alt yapı sistemine sahiplerdir. Özellikle İstanbul su arıtma cihazı kullanımının artık zorunluluk haline geldiği şehirlerimizden biridir.

Rainwater su arıtma sistemleri olarak evinizde veya işyerinizde sağlıklı su tüketmenizi hedeflemekteyiz. Kolay kullanıma sahip özel ürünlerimizle, kullanıcı deneyimlerini ön planda tutmaktayız. Rainwater olarak musluk suyu kullanımını, gıda ürünlerinin temizliğinde, çay demlerken ve duş alırken kullanmaktayken, musluk sularının sorunlu olduğu düşüncesiyle, yalnızca içme suyunu satın alma fikrini benimsedik. Oysa içme suyunun temiz olması sağlık için yeterli değildir. İçme suyu yüksek ücreti bakımından yalnızca içme suyu ihtiyacını karşılar.

Güvenli ve sağlıklı tüketmek için rainwater.com.tr adresinden ürünlerimizi inceleyebilir, form doldurarak ürünler hakkında detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Rainwater olarak su arıtma cihazlarımızda satış ve kiralama hizmetleri vermekteyiz. Firmamızdan satın almış veya kiralamış olduğunuz su arıtma cihazlarımızda kalite belirlenmiştir. Kolay kullanımlı ürünlerimiz kalite standartlarına uygun ve gelişmiş endüstriyel ürünlerdir.

Bünyemizde bulunan birçok marka ve modelde su arıtma cihazı ile sağlıklı ve hijyenik su kullanabilir, bu cihazları makul fiyat garantisi altında satın alabilirsiniz. Ev, iş yeri ve tüm yapılarınızda steril su içmek, gıda ürünlerini temiz suyla yıkamak ve her türlü temizlik işlerinizde hijyenik su kullanmak için sitemizden yardım alabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.