DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Michael Jackson’ın Oğlu Bigi ve Büyükannesi Arasındaki Miras Anlaşmazlığı
  • Manisada Haber
  • Magazin
  • Michael Jackson’ın Oğlu Bigi ve Büyükannesi Arasındaki Miras Anlaşmazlığı

Michael Jackson’ın Oğlu Bigi ve Büyükannesi Arasındaki Miras Anlaşmazlığı

ABONE OL
Mart 22, 2024 18:08
Michael Jackson’ın Oğlu Bigi ve Büyükannesi Arasındaki Miras Anlaşmazlığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Michael Jackson’ın Mirası ve Anlaşmazlık

2009 yılında vefat eden popun efsane ismi Michael Jackson, geride devasa bir servet bıraktı. En küçük oğlu Bigi Jackson, son zamanlarda yaşanan miras anlaşmazlığıyla gündeme geldi. Jackson’ın annesi Katherine’in, mirası hukuki bir anlaşmazlık için kullanma talebi torunu Bigi tarafından engellenmeye çalışılıyor.

Anlaşmazlık Detayları

Bigi Jackson, büyükannesinin, açıklanmayan bir hukuk mücadelesini finanse etmek için mirası kullanmasını engellemek amacıyla hukuki adımlar atmış durumda. 93 yaşındaki Katherine’in, plak şirketi Sony ile 600 milyon dolar değerinde olduğu söylenen son katalog anlaşmasıyla ilgili hukuki süreci finanse etmek istediği iddia ediliyor.

Bigi’nin, bu durumu kendisi ve kardeşi Paris için haksız bir talep olarak nitelendirdiği belirtiliyor. Bigi, babasının ölümünden bu yana genellikle kameralardan uzak bir yaşam sürerken, son olarak 2021’de dünya liderlerini iklim krizi konusunda harekete geçmeye çağırmak için bir televizyon programına katılmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.