DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ‘Süresiz Transfer Yasağı Yanlış Anlaşılıyor’
  • Manisada Haber
  • Spor
  • Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ‘Süresiz Transfer Yasağı Yanlış Anlaşılıyor’

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ‘Süresiz Transfer Yasağı Yanlış Anlaşılıyor’

ABONE OL
Mart 22, 2024 16:09
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ‘Süresiz Transfer Yasağı Yanlış Anlaşılıyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çamlı: Kayserispor Zorlu Süreçlerden Geçti

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, FIFA tarafından sarı-kırmızılı kulübe verilen ‘Süresiz’ transfer yasağının kamuoyu tarafından yanlış anlaşıldığını belirtti. Çamlı, göreve geldikleri günden bu yana kulübün ciddi badirelerden geçtiğini vurgulayarak, maddi ve manevi zorlukları aşarak Kayserispor’un devamlılığını sağladıklarını ifade etti.

Çamlı: Asıl Sorun Süreli Yasağlar

Başkan Çamlı, “Süresiz” transfer yasağının yanlış yorumlandığını belirterek, FIFA kararında transfer yasağının olmadığını, sadece bir menajerlik şirketinin CAS’ta görülen bir davadan dolayı talep ettiği 14 bin Euro’luk ödeme söz konusu olduğunu açıkladı. Çamlı, süresiz transfer yasağı kavramının yanıltıcı olduğunu ve asıl sıkıntının süreli yasaklar olduğunu dile getirdi.

Çamlı: Kayserispor’un Durumu Net

Ali Çamlı, FIFA’dan henüz 14 bin Euro’yu ödemesine ilişkin herhangi bir tebligat almadıklarını belirtirken, ödemenin yapılacağı anda gerekenin yapılacağını söyledi. Başkan Çamlı, Kayserispor’un şu anda Manuel Fernandes ve Harrison Manzala dosyalarıyla ilgili transfer yasağı olmadığını ve bu konuları oyuncularla karşılıklı anlaşarak çözmeyi planladıklarını aktardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.