DOLAR 32,5041 0.35%
EURO 34,7385 0.38%
ALTIN 2.406,661,13
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çaykur Rizespor Deplasmanda RAMS Başakşehir ile Zorlu Maça Hazırlanıyor
  • Manisada Haber
  • Spor
  • Çaykur Rizespor Deplasmanda RAMS Başakşehir ile Zorlu Maça Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor Deplasmanda RAMS Başakşehir ile Zorlu Maça Hazırlanıyor

ABONE OL
Nisan 18, 2024 16:09
Çaykur Rizespor Deplasmanda RAMS Başakşehir ile Zorlu Maça Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dal Varesanovic, Değerli Maç Öncesi Basın Mensuplarına Konuştu

Çaykur Rizespor’un 33. hafta mücadelesinde 21 Nisan Pazar günü deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşacak olması, yeşil-mavili ekibin oyuncusu Dal Varesanovic’i motive ediyor. Varesanovic, bu zorlu maç öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Altı Puan Değerinde Bir Maç”

Varesanovic, RAMS Başakşehir karşılaşmasının altı puan değerinde bir maç olduğunu belirtirken, rakiplerinin Avrupa hedefiyle kendilerinin de aynı hedef için mücadele ettiklerini vurguladı. Genç futbolcu, takımın iyi hazırlandığını ve galibiyet için sahada olacaklarını dile getirdi.

Deplasman Zorluğuna Dikkat Çekti

Deplasman maçlarında zorlandıklarını ifade eden Varesanovic, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı. İstanbulspor deplasmanındaki atmosferin tekrarlanmasını istediklerini söyleyen oyuncu, taraftarın desteğiyle galip gelmeyi umduklarını belirtti.

Bireysel Başarılardan Çok Takımın Başarısına Odaklanıyor

Çaykur Rizespor’un en golcü futbolcusu olmasının hatırlatılması üzerine Varesanovic, bireysel başarıların değil takımın başarısının önemli olduğunu vurguladı. Genç takıma inanan teknik direktörleri İlhan hoca sayesinde takımın hedeflerine odaklandıklarını ve Avrupa kupalarına gitme hedefi doğrultusunda çalıştıklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.