DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enis Destan Kırmızı Kartla Oyundan Atıldı

Enis Destan Kırmızı Kartla Oyundan Atıldı

ABONE OL
Nisan 25, 2024 16:33
Enis Destan Kırmızı Kartla Oyundan Atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor-Fatih Karagümrük Maçından Öne Çıkanlar

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçının ilk yarısı heyecan dolu anlara sahne oldu. Maçın ilk yarısı sona ermek üzereyken, Enis Destan’ın kırmızı kart görmesi damga vurdu.

Enis Destan’ın Kırmızı Kart Hareketi

Enis Destan, maçın ilk yarısında rakip futbolcuya sert bir yumruk atarak kırmızı kartla oyun dışına atıldı. Bu hareket sonrası Trabzonspor 10 kişi kaldı ve maçta zorlu anlar yaşandı.

Fatih Karagümrük’ün Öne Geçişi

Trabzonspor’un 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Fatih Karagümrük, Stefano Denswil’in golüyle skoru 2-1’e getirdi. Bu golle birlikte maçın gidişatı tamamen değişti.

Enis Destan’ın Açıklaması

Maçın ardından Enis Destan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, yaptığı hatanın farkında olduğunu belirterek takım arkadaşlarından, hocalarından ve taraftardan özür diledi.

Enis Destan, Trabzonspor formasıyla bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekiyor ve taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Ancak kırmızı kartla oyun dışında kalması, takımını zor durumda bıraktı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.