DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu İyileşiyor: Türkan Şoray’dan Destek

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu İyileşiyor: Türkan Şoray’dan Destek

ABONE OL
Mart 28, 2024 18:07
Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu İyileşiyor: Türkan Şoray’dan Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir İnanır’ın Beyin Damarı Tıkanıklığı Geçirildi

Geçen pazar günü Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır‘ın beyin damarı tıkanıklığı giderildi.

Kadir İnanır, Mesajlara Gülümseyerek Cevap Veriyor

Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Bilinci açık, mesajlara gülümseyerek cevap verdi. Konuşmayla ilgili bir sıkıntı olmayacak ama şu an konuşmak için yorgun” ifadelerini kullandı.

Jülide Kural’dan Olumlu Haberler

Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, “Bu sabah beni tanıdı ve elimi tuttu. Yani artık entübe durumundan çıkarılıp vücudu doğal çalışma sürecini gerçekleştirmeye başladı” dedi.

Türkan Şoray’dan Destek

İyi haberlerin ardından Türkan Şoray, “Sinemanın efsane aktörü Kadir İnanır, çok geçmiş olsun. İyi haberlerin bizi sevindirdi. Acil şifalar dilerim” notuyla eski dostuna destek verdi. Türkan Şoray ile Kadir İnanır, ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’, ‘Deprem’, ‘Dila Hanım’, ‘Devlerin Aşkı’, ‘Cevriyem’, ‘Bodrum Hakimi’ gibi birçok filmde birlikte rol almıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.