DOLAR 32,4860 -0.18%
EURO 34,9982 0.41%
ALTIN 2.435,640,53
BITCOIN 21001090,28%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnşaat Sonrası Temizlik

İnşaat Sonrası Temizlik

ABONE OL
Mart 30, 2021 07:00
İnşaat Sonrası Temizlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara üzerinde artan inşaat sektörü ve yapılan yeni yapılar beraberinde temizlik sorununu da getirmektedir. Ece Temizlik şirketi 2000 yılından beri Ankara’nın bütün bölgelerine hizmet sağlayan profesyonel bir firmadır. Ekibinde çalıştırdığı elemanların her biri gerekli eğitimlerden başarıyla geçerek sertifika alaya hak kazanmıştır. Böylece temizlik malzemelerini iyi tanıyan ekip çalışanları mobilyalara ve evlerde zarar oluşturabilecek davranışlardan uzak dururlar.

Ankara inşaat temizliği en zor temizlik aşamalarından gibi görünse de Ece Temizlik için oldukça kolaydır. Sistemli çalışan ve ne yapması gerektiğini bilen elemanları sayesinde hizmet akışını düzgün sağlayabilmektedir. Moloz kalıntıları, boya kalıntıları, silikon, inşaattan kalma ince tozlar, camlara yapışmış olan inşaat pisliklerinin hepsinin dipten uca temizlik yaparak ortadan kaldırır. Müşteriler de bu sayede oldukça memnun bir şekilde hizmet kalitesi almış olur.

Planlı Temizlik Çalışması

Müşterilerden alınan gerekli ev bilgileri sayesinde bir gün öncesinde temizliğin nasıl gerçekleşmesi gerektiğine dair planlama yapılır. Böylece ertesi gün adrese gidildiğinde planlanan doğrultuda temizlik işleri gerçekleşir. Öncesinde müşteri güler yüzle karşılanır ve temizlik için özel isteklerinin olup olmadığı sorulur. Müşterinin belirttiği detaylar not alınır ve işe başlanır. Böylece söylenenler unutulmaz ve istenildiği gibi temizlik hizmeti sunulur. Bütün kalıntılar titizlikle temizlenip atılır. Camlardan mutfak ve banyoda bulunan fayanslara kadar ince temizlik yapılır. Böylece ev en son istenildiği gibi müşteriye teslim edilir.

Kaynak: https://www.ece-temizlik.com/insaat-sonrasi-temizlik

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.