DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Nijeryalı Oyuncusu Bright Osayi-Samuel Trabzonspor Maçı Sonrası Konuştu
  • Manisada Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin Nijeryalı Oyuncusu Bright Osayi-Samuel Trabzonspor Maçı Sonrası Konuştu

Fenerbahçe’nin Nijeryalı Oyuncusu Bright Osayi-Samuel Trabzonspor Maçı Sonrası Konuştu

ABONE OL
Mart 26, 2024 16:09
Fenerbahçe’nin Nijeryalı Oyuncusu Bright Osayi-Samuel Trabzonspor Maçı Sonrası Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osayi-Samuel: “Maç Boyunca Üzerimize Cisimler Atıldı”

Fenerbahçe’nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili Brila TV’ye açıklamalarda bulundu. Osayi-Samuel, maç sırasında üzerlerine cisimler atıldığını ve hakemin oyunu 4-5 kez durdurmak zorunda kaldığını belirtti. Ayrıca, rakip takımın bir gol attığı sırada bile oyunun durdurulmadığını ifade etti.

Osayi-Samuel: “Hakem Hiçbir Şey Yapmadı”

Osayi-Samuel, Hakem Halil Umut Meler’in hiçbir şey yapmadığını dile getirdi ve maç boyunca hakemin oyunu durduracak gücü olmadığını düşündüğünü söyledi. Ayrıca, maç sonunda Trabzonsporlu taraftarların takıma saldırmaya çalıştığını iddia etti.

Osayi-Samuel: “Çok Korkutucuydu”

Fenerbahçeli futbolcu, taraftarların sahaya girmeye çalıştığını ve ellerinde bıçaklar olduğunu belirterek yaşadığı korkuyu dile getirdi. Takım arkadaşlarının kesikler ve morluklarla soyunma odasına geldiğini söyleyen Osayi-Samuel, bu durumun kendisini ve takım arkadaşlarını savunmaya zorladığını vurguladı.

Osayi-Samuel: “İçimde Bir Huzursuzluk Vardı”

Osayi-Samuel, maç boyunca kendisini ve takım arkadaşlarını savunmak zorunda kaldığını ve içinde bir huzursuzluk hissettiğini açıkladı. Olayların adrenalinden kaynaklandığını ifade eden futbolcu, yaşananların kendisini derinden etkilediğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.