DOLAR 32,3829 -0.13%
EURO 34,7783 -0.09%
ALTIN 2.412,19-0,92
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Denizlispor’un TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki Hayatta Kalma Mücadelesi Devam Ediyor
  • Manisada Haber
  • Spor
  • Denizlispor’un TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki Hayatta Kalma Mücadelesi Devam Ediyor

Denizlispor’un TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki Hayatta Kalma Mücadelesi Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 17, 2024 16:09
Denizlispor’un TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki Hayatta Kalma Mücadelesi Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizlispor’un Küme Düşme Tehlikesi

Denizlispor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup‘ta küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Yeşil-siyahlılar, kurtuluş barajından beş puan uzakta ve son üç haftaya girerken hayatta kalma mücadelesini sürdürüyor.

Futbolcuların Eylemi

Denizlispor‘da maddi sıkıntılar nedeniyle futbolcular, alacakları ödenmediği için haftanın ilk antrenmanını boykot etti. Oyuncular, geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Federasyonu üzerinden kulübe resmi ihtarname göndermişlerdi.

Son Dakika Gollerinin Etkisi

Denizlispor, bu sezon son dakika gollerinden dolayı yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Özellikle iç sahada alınan sonuçlar, takımın ligde kalma umutlarını zayıflatmış durumda. Yeşil-siyahlılar, son olarak 68 Aksaray Belediyespor maçında son dakikalarda kalesinde gördüğü golle beraberlikle yetinmek zorunda kaldı.

Menemen FK, Fethiyespor ve Kastamonuspor maçlarında da son dakikalarda yenen gollerle önemli puanlar kaybeden Denizlispor, ligde kalmak için son üç haftada İskenderunspor, Uşakspor ve Belediye Derincespor maçlarında mutlak galibiyet hedefliyor ve rakiplerinin alacağı sonuçlara göz kulak olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.