DOLAR 32,2635 0.11%
EURO 35,1365 0.01%
ALTIN 2.501,620,07
BITCOIN 2134005-1,07%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeşim Erçetin, Eşinin Şüpheli Ölümü Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Yeşim Erçetin, Eşinin Şüpheli Ölümü Hakkında Açıklamalarda Bulundu

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 18:25
Yeşim Erçetin, Eşinin Şüpheli Ölümü Hakkında Açıklamalarda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manken Yeşim Erçetin, Eşinin Ölümü Hakkında İlginç Detaylar Verdi

Manken Yeşim Erçetin, iş insanı Fevzi Kardeseci ile Şubat 2022’de Miami’de evlenmiş ve Amerika’ya yerleşmişti. Erçetin geçen ay eşinden şiddet gördüğünü belirtmiş ve “Boşanacağım” demişti. Ancak, son zamanlarda yaşanan olaylar herkesi şaşırttı.

Magazin Programına Konuşan Erçetin İlginç İtiraflarda Bulundu

Erçetin önceki gün eşinin evde duş yaparken düşerek başını mermere çarptığını ve öldüğünü açıklamıştı. Ancak, bugün ‘Aramızda Kalmasın’ adlı magazin programının sunucularına konuşan Erçetin, eşinin intihar ettiğini iddia etti.

Erçetin, eşinin intihar ettiğini açıklarken şu ifadelere yer verdi: “Fevzi’nin bir kardeşi var, o açıklama yapmama izin vermiyordu. Ondan izin aldım ve bu açıklamayı şimdi yapıyorum. Fevzi öldürülmedi, silahla intihar etti. Koltuğa oturup başına ateş etmiş. Onu kanlar içinde evde ilk ben buldum.”

Erçetin, “Sosyal medyada Fevzi’nin cinayete kurban gittiği, birilerinin öldürdüğü, hatta daha ileri gidip benim onu öldürttüğüne dair tuhaf ve saçma şeyler çıkmaya başlayınca kardeşini arayıp intihar olayını anlatmamız gerektiğini söyledim ve bunu açıkladık.” şeklinde konuştu.

Geçen salı birlikte yemek yediklerini belirten Erçetin, eşinin tuhaflaşmaya başladığını ve kendisine vedalaşır gibi konuştuğunu söyledi. Ancak, Fevzi’nin doktora gitmeyi reddettiğini ve hayatına son verdiğini iddia etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r