DOLAR 32,3090 -0.11%
EURO 34,8474 0.07%
ALTIN 2.409,950,70
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maymunların Eğlenceli Market Macerası

Maymunların Eğlenceli Market Macerası

ABONE OL
Nisan 8, 2024 18:23
Maymunların Eğlenceli Market Macerası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maymunların Eğlenceli Market Macerası

1001 Oyun Poki ile Monkey Mart oyunu, maymunlar için eğlenceli bir market deneyimini sunuyor. Maymunların favori yiyeceği olan muzun izindeki bu oyunda, oyuncular bir market işletmecisi rolünü üstleniyor. Ancak burası sıradan bir market değil; burası tamamen maymunların dünyasına özgü bir yer.

Muz yetiştiriciliğinden tavuk yumurta toplamaya kadar, oyuncular bir dizi aktiviteyle meşgul olacaklar. Bahçeye gidip muz ağaçları dikerek işe başlayacaklar ve muzların olgunlaşması için sabırla bekleyecekler. Ancak sadece muz yetiştirmekle kalmayacaklar; aynı zamanda muzlarla besledikleri tavukların yumurtalarını da toplayacaklar. Bu yumurtaları da müşterilere sunarak gelir elde edecekler.

Oyun, sadece eğlence amaçlı değil, aynı zamanda strateji becerilerini de geliştirmek için bir fırsat sunuyor. Oyuncular, ürün fiyatlarını dengeleyerek, müşterilerin taleplerini karşılamalı ve marketlerini geliştirmelidir.

1001 Oyun geniş oyun koleksiyonu

Monkey Mart oyunu 1001 Oyun’un geniş oyun koleksiyonunun sadece bir parçasıdır. 1001 Oyun, binlerce oyun arasından istediğiniz her türden oyunu bulabileceğiniz ücretsiz online oyunların en doğru adresidir. Strateji oyunlarından macera dolu serüvenlere, spor oyunlarından zeka geliştiren oyunlara kadar, her kategoride oyun deneyimi sunar.

Yenilikçi ve heyecan verici oyunlarla dolu bu platformda, her yaş ve beceri seviyesinden oyuncu için bir şeyler var. Eğlencenin sınırlarını zorlamak ve yeni maceralara atılmak için şimdi 1001 Oyun’a katılın. Her biri özenle tasarlanmış ve kullanıcı deneyimini maksimum seviyeye çıkarmak için geliştirilmiş oyunlar, 1001 Oyun Poki’yi oyun dünyasının vazgeçilmez bir parçası haline getiriyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.