DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Foto Baskı Sepeti’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı:

Foto Baskı Sepeti’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı:

ABONE OL
Ağustos 30, 2023 10:00
Foto Baskı Sepeti’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, ulusumuzun birlik ve beraberlik içerisinde neler başarabileceğinin en büyük göstergesidir. Bu özel gün, milletimizin tarihindeki en parlak zaferlerden birini temsil eder.

fotobaskisepeti.com ailesi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Türk milletinin azim, kararlılık ve birlik içerisinde elde ettiği bu büyük zaferin 100. yılında, tüm ulusumuzun Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Bu özel gün, milletimizin tarihindeki bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini hatırlatırken, gelecek nesillere de ilham kaynağı olmaya devam edecektir. 30 Ağustos Zafer Bayramı, ulusal birlik ve beraberliğimizin, azim ve kararlılığımızın simgesidir.

Tüm Türkiye’ye, birlik ve beraberlik içerisinde nice zaferlerin kutlandığı bir Zafer Bayramı dileriz. Zafer Bayramımız kutlu olsun!

Foto Baskı Sepeti Hakkında:

“Uygun Fiyat – Kaliteli Hizmet” anlayışıyla kurulan Alin Albüm ve Fotoğraf Hizmetleri Ltd. Şti. bugün hem üretici hem de ithalatçı firma haline gelmiştir. Şu an Türkiye’nin en büyük sublimasyon baskı hizmeti, toptan hediyelik, fotoğraf malzemeleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.