DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Ordusu, Gazze’de Bir Yaşlı Engelli Filistinliyi Öldürdü

İsrail Ordusu, Gazze’de Bir Yaşlı Engelli Filistinliyi Öldürdü

ABONE OL
Mart 10, 2024 22:04
İsrail Ordusu, Gazze’de Bir Yaşlı Engelli Filistinliyi Öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail Ordusu, Olayla İlgili Soruşturma Başlatacak

İsrail’in Haaretz gazetesinin haberine göre, İsrail ordusu, Gazze’de bir evde yaşlı engelli bir Filistinliyi öldürdüğünü kabul etti. Ordu, olayla ilgili soruşturma başlatacağını duyurdu.

Ordu, Savunmasını Açıkladı

İşlenen cinayeti, “Güçlerimiz sahilin güneyinde, ateş altındaki karmaşık bir savaş bölgesinde faaliyet gösteriyordu.” diyerek savunan İsrail ordusu, çevreden ateş açılması nedeniyle eve saldırı yapıldığını iddia etti. Eve giren askerlerin, “Terörist olduğundan şüphelenilen silahsız bir kişiyi vurduğunu” belirtti.

Al Jazeera Kanalı Görüntüleri Yayınladı

Katar merkezli Al Jazeera kanalı, İsrail askerlerinin Gazze’deki bir mülteci kampına düzenlediği baskın sırasında yaşlı bir Filistinliyi öldürdüğüne dair görüntüleri yayınladı. Görüntülerde, evde yalnız kalan yaşlı bir adamın vurulduğu anlar yer aldı.

Ölü Sayısı Artıyor

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye düzenlediği saldırılarda en az 13 bin 500’ü çocuk, 9 bini kadın olmak üzere 31 bin 45 Filistinli öldürüldü. 72 bin 654 kişi yaralanırken, binlerce kişinin enkaz altında kaldığı belirtildi. Sivil altyapı da hedef alınarak hastane ve eğitim kurumları tahrip ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.