DOLAR 32,2613 0.06%
EURO 34,7891 0.03%
ALTIN 2.402,10-0,29
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Buckingham Sarayı’ndan Kral Charles’a İyileşme Haberi

Buckingham Sarayı’ndan Kral Charles’a İyileşme Haberi

ABONE OL
Nisan 26, 2024 22:15
Buckingham Sarayı’ndan Kral Charles’a İyileşme Haberi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kral Charles, Kanser Tedavisi ve Ziyaret Programı Hakkında Açıklama Yapıldı

Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamaya göre Kral Charles, halka açık ziyaretlerden ilki olan kanser tedavi merkezine 30 Nisan’da yapılacak ziyaretin ardından haziranda Japonya İmparatoru Naruhito ve İmparatoriçe Masako’yu ağırlayacak.

Kralın Durumu ve Tedavisi

Açıklamada, sağlık ekibinin Kral Charles’ın şimdiye kadar kaydedilen ilerlemeden cesaretlendiği ve Kral’ın iyileşmeye devam edeceği konusunda olumlu olduğu belirtildi. Prostat büyümesi tedavisi için hastaneye yatması planlanan Kral Charles, kontrollerde kanser teşhisi konulmuş ve tedavi sürecine başlamıştı.

Kanser Tedavisi ve Son Durum

Buckingham Sarayı, Kral Charles’ın prostat kanseri olmadığını ancak kanserin türü ve evresine ilişkin detaylı bilgi verilmemiş. Başbakan Rishi Sunak, kanserin erken evrede olduğunu belirtmişti. Kral, kanser tedavisi nedeniyle halka açık programlarına ara vermişti.

Kral Charles’ın sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler gelmeye devam ederken, tedavi sürecinin başarıyla ilerlediği ve iyileşme sürecinin devam ettiği bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.