DOLAR 32,2653 0.01%
EURO 34,6947 -0.1%
ALTIN 2.402,710,11
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Intermodal Taşımacılık

Intermodal Taşımacılık

ABONE OL
Mart 21, 2023 07:24
Intermodal Taşımacılık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yük üzerinde bir değişiklik yapılmadan birden fazla taşımacılık yöntemi ile yapılan taşımacılığa Intermodal taşımacılık denir. Bulunduğu yerden çıkartılmadan özel bir taşımacılık işlemi ile bir yerden başka bir yere yükün geçirilmesi sağlanır. Bu taşımacılık yöntemi aynı zamanda çevre dostu bir taşımacılık seçeneğini müşterilerine sunmuş olur. Ve bu yöntemi tercih edenler için hem zamandan hem de maliyetten kazanç sağlanır.

Lima logistics firması da ıntermodal taşımacılık işlemini gerçekleştirirken müşterilerinin zamandan ve maliyetten kazançlarını göz önünde bulundurur. Güvenli ve ekonomik çözümler sunarak müşterilerinin ürünlerini istedikleri yerlere zamanında karma bir taşımacılık yöntemi ile taşınması hizmetini verirler. Tecrübeli ve uzman çalışma ekibi ile bu işlemleri gerçekleştirirken müşterilerinin memnuniyetlerini ve markalarının değerlerini korurlar.

Lima Logistics Hizmetleri

Lima Logistics firması taşımacılık sektöründe tecrübeli olan dört arkadaş tarafından kurulmuştur. Tecrübelerini günden güne arttırarak işlerinin kaliteli bir şekilde yapılması için büyük çaba sarf ederler. Firma içerisinde birçok taşımacılık yöntemleri vardır. Bunlardan bazıları proje taşımacılığı, intermodal taşımacılık, otomotiv taşımacılığı, ekspres kurye, fuar ve etkinlik taşımacılığı gibi seçenekleri müşterilerine sunarlar.

Çeşit çeşit taşımacılık yöntemleri sayesinde müşterilerinin markalarını ve ürünlerinin güvenle hızlı bir şekilde bir yerden başka bir yere taşınmasını sağlarlar. Örneğin otomotiv lojistiği için müşterilerine en uygun taşıma yöntemini seçerek, denizyolu, havayolu, karayolu veya demiryolu taşımacılığından hangisinin uygun olduğunu müşterileri ile birlikte planlayıp süreç ile ilgili tüm gerekli olan aşamalara karar verirler. Her süreçte müşterileri ile iyi ilgilendiklerinde sektör içerisinde en çok tercih edilen firmalardan biri olmuşlardır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.