DOLAR 32,2064 0%
EURO 35,0546 0.11%
ALTIN 2.528,841,14
BITCOIN 2163704-0,08%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En Sevilen Kültür Taşı Modelleri Arkhestone’da

En Sevilen Kültür Taşı Modelleri Arkhestone’da

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 13:07
En Sevilen Kültür Taşı Modelleri Arkhestone’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arkhestone, kültür taşı olarak da bilinen dekoratif duvar kaplama malzemeleri üretmektedir. Bu ürünler, doğal taşların kalıplar alınarak çimento esaslı olarak üretilmesiyle oluşur. İçerisinde pigment, renklendirici, çimento ve katkı maddeleri bulunur. Bu malzeme, iç mimari ve dış cephe projelerinde estetik amaçlı olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Estetik ve Fonksiyonel Kaplamalar

Kültür taşı modelleri, iç ve dış mekanlarda dekoratif kaplama olarak kullanılabilmektedir. Özellikle dış cephelerde ve iç mekanlarda duvar kaplaması olarak tercih edilmektedir. Arkhestone’un ürünleri, ısı yalıtım malzemelerinin üzerine kolayca uygulanabilir.

Geniş Ürün Yelpazesi

Arkhestone’un sunduğu kültür tuğlası modelleri, çeşitli dekorasyon tarzlarına uygun seçenekler sunar. Her türlü mekana ve zevke hitap eden ürün yelpazesi, müşterilere geniş bir seçenek sunmaktadır. Kültür taşı uygulamaları, mekanların karakterini ve atmosferini büyük ölçüde etkiler. Arkhestone, müşterilerine bu alanda geniş bir ürün yelpazesi sunarak her türlü tasarım ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir.

Kültür taşı modelleri ve kültür tuğlası fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için Arkhestone ile iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerin m2 fiyatı ve uygulama detayları konusunda firmadan bilgi alabilirsiniz. Arkhestone, İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakası başta olmak üzere geniş bir hizmet ağına sahiptir. İstanbul dışındaki bölgeler için ise ürün yönlendirme ve kargo hizmetleri sunmaktadır. Eğer siz de doğal taş görünümüyle mekanlarınıza estetik bir hava katmak istiyorsanız, kültür taşı modelleri ve fiyatları için Arkhestone ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r