DOLAR 34,2574 0.06%
EURO 37,0733 -0.44%
ALTIN 2.991,51-0,12
BITCOIN 2322092-0,67%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Arthur Zico’nun İddialarını Yalanladı
  • Manisada Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Arthur Zico’nun İddialarını Yalanladı

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Arthur Zico’nun İddialarını Yalanladı

ABONE OL
Ekim 21, 2024 16:07
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Arthur Zico’nun İddialarını Yalanladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aziz Yıldırım, Zico’nun İddialarına Cevap Verdi

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, eski teknik direktörleri Arthur Zico’nun kendisi hakkında ortaya attığı iddialara yanıt verdi. Zico’nun, Sevilla maçında devre arasında kaleci Volkan Demirel’i oyundan çıkarması gerektiği yönündeki iddialarını yalanlayan Yıldırım, böyle bir müdahalesinin olmadığını belirtti. Devre arasında yapılan bir toplantı nedeniyle soyunma odasına gitmediğini ve Zico’nun iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Aziz Yıldırım’dan Eski Brezilyalılara Tavsiye

Yıldırım, açıklamasında ayrıca eski Brezilyalı futbolcularına da seslendi. Röportajlarda sürekli olarak kendisi hakkında konuşan eski futbolculara tavsiyede bulunan Yıldırım, bu alışkanlıklarından vazgeçmelerini önerdi. Ayrıca, gerektiği takdirde kendisinin de yaşadıklarını kamuoyuyla paylaşacağını belirterek, herkesin gerçekleri öğreneceğini vurguladı.

Bu açıklamalarla Aziz Yıldırım, Zico’nun iddialarını yalanlayarak, 16 yıl sonra gündeme getirilmesinin amacını sorguladı ve geçmişte yaşanan olayların doğru şekilde anlatılması gerektiğini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.