DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Terim’den Maç Sonu ‘Kaleci’ Göndermesi

Fatih Terim’den Maç Sonu ‘Kaleci’ Göndermesi

ABONE OL
Kasım 2, 2020 13:22
Fatih Terim’den Maç Sonu ‘Kaleci’ Göndermesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Ankaragücü’nü 1-0 mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Galatasaraylıları iyi tanırım. 3 puanı isterler ama 3 puanın yanında da oyunla ilgili beklentileri olur. Seyir zevki yüksek bir oyun olmadı. Puan kaybını istemediğimiz için 3 puan sevindirici. Taraftarımız daha zengin bir oyun, kaçırdığımız goller, yapılışıyla, getirilişiyle, akılda kalacak pozisyonlar ama golün kaçması da akılda kalacak pozisyonlar gibi. Seyir zevki yüksek maç olmadı ama bazen nasıl oynarsanız oynayın 3 puanı almak önemlidir.

 

Kalecimizin Hatası Dışında Pozisyon Yok

Maç içinde kaleci Okan Kocuk’un yaptığı hataya değinen Terim: ‘Kalecimizin verdiği haricinde pek pozisyon vermedik. Mutluyum. Daha iyi oynamalıydık. Daha iyi oynayacağımız zamanlar 3 puanlarla beraber gelecek. Biz zaman zaman çok iyi oynuyoruz. Lige de çok iyi başladık. Daha önce de söyledim, haftada 3 maçı kaldıracak durumda değildik. Bunun için hem UEFA, hem lig aynı anda biraz zor geldi. Bazı arkadaşlarımızın sakatlığı da gelince takım yapmakta zorlandık. Açıkçası, ezbere oynayan bir takımdan pandemiyle beraber geriye düşen, sakatlıkların 6-7 aylık olduğu, ayakların kırıldığı bir dönem yaşadık. Sakatlık olmasın, gerisini hallederiz biz.dedi.

‘Kaçan Puanların Telafisi Yoktur”

Futbol olarak beklentilerin altında kaldıkları şeklindeki yorum üzerine Terim, “Önemli olan 3 puanı kazanmamız. Bunu kazanırken Galatasaraylıları iyi tanırım. Bu konuda çok değişik beklentileri vardır. Coşkulu oyun, zengin gol pozisyonları ve daha etkili futbol isterler. Bugün zaman zaman da olsa etkili organizasyonlar yaptık. Bazılarının sonucunun gol olmaması mümkün değil. Ancak 3 puanı kazanmanın öncelikli olduğu dönemdeyiz. Kaçan puanların telafisi yoktur ama oynanmayan oyunların telafisi daima yapılabilir.” diye konuştu. 

Oynadıkları futbolu maruz görmediğini aktaran Fatih Terim, “Bu, hoş gördüğüm manasına gelmesin ama bugün herkesin herkese kafa tuttuğu bir lig oynuyoruz. Akılda olmayan sakatlıklar da bizi değişikliklere zorladı ama 4-5 net pozisyonumuz var. Hem de gol olmaması hayret verici pozisyonlar. Gelişi, gelişmesi, organizasyonuyla çok güzel birkaç pozisyon yakaladık ama Ali Sami Yen’de Galatasaraylıların beklentisi rakibi kapatıp çok daha etkili bir oyun oynamamız. Bugün için 3 puanı hanemize koymanın sevincini yaşayalım. İnşallah daha iyi maçlar oynayacağız.” ifadelerini kullandı.

 

İLİşKİLİ HABERLER Fatih Terim’in İstediği 2 Futbolcu Belli Oldu

Fatih Terim’in İstediği 2 Futbolcu Belli Oldu

Galatasaray 1-0 MKE Ankaragücü

Galatasaray 1-0 MKE Ankaragücü

Trabzonspor'dan Eddie Newton'a Teşekkür

Trabzonspor’dan Eddie Newton’a Teşekkür

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.