DOLAR 32,3354 0.16%
EURO 35,1844 -0.02%
ALTIN 2.241,09-0,09
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Josef de Souza ile Amilton’a ikişer maç men cezası

Josef de Souza ile Amilton’a ikişer maç men cezası

ABONE OL
Kasım 2, 2020 12:51
Josef de Souza ile Amilton’a ikişer maç men cezası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza ile Fraport TAV Antalyasporlu oyuncu Amilton’a ikişer maç men cezası verdi.

Josef de Souza ile Amilton'a ikişer maç men cezası

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, Süper Lig’de takımlarının oynadığı maçlarda rakip futbolculara yönelik ciddi faulleri nedeniyle Josef de Souza ile Amilton’a ikişer maç men cezası verildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş’e 30 bin lira para cezası uygulayan PFDK’nin, Trabzonspor maçında çirkin ve kötü tezahüratta bulunan 1907 Loca D, F, H blokta yer alan Fenerbahçeli taraftarların elektronik biletlerinin bir sonraki iç saha maçı için bloke edilmesine karar verdiği aktarıldı.

Kurulun, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Denizlispor Kulübü idarecisi Yavuz Cinkaya, Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor Kulübü görevlisi Erhan Erdoğan ve Çaykur Rizespor Kulübü görevlisi Mustafa Demirci’ye de ihtar cezası verdiği kaydedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.