DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20778373,15%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erol Bulut’tan İtiraf! Verona’ya Gidiyordum…

Erol Bulut’tan İtiraf! Verona’ya Gidiyordum…

ABONE OL
Kasım 2, 2020 13:25
Erol Bulut’tan İtiraf! Verona’ya Gidiyordum…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Yunanistan basınına konuşurken Pelkas hakkında değerlendirmelerinin yanı sıra transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Anastasios Bakasetas ve Marko Livaja hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Yıllardır takımlarına Yunanistan’dan yaptığı başarılı transferlerle öne çıkan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, buna ilişkin Yunanistan basınına açıklamalarda bulundu. Sport24’e konuşan başarılı hoca, bu doğrultuda gerçekleşen Pelkas transferinin yanı sıra Alanyaspor’dan öğrencisi Anastasios Bakasetas ve AEK’dan Marko Livaja’nın transfer söylentilerine ilişkin de önemli açıklamalar yaptı. İşte Erol Bulut’un açıklamaları:

PELKAS İSTEDİĞİM BİR OYUNCUYDU

Pelkas’ın kadromuzda olmasından dolayı çok mutluyum. O istediğim bir oyuncuydu. Uluslararası bir kanat oyuncusu olduğu gibi forvet arkasında 10 numarada da oynayabilir. Orta sahada daha geride de olmak üzere merkezdeki tüm pozisyonlarda oynuyor. Pelkas’ın yaptığı şey çok önemli. Hocanın elini rahatlatıyor. Onu kanatlara da forvet arkasına da koyabilirim. Pelkas konusunda anlaşma çok çabuk sağlandı. Emre, hemen harekete geçip PAOK ile el sıkıştı ve birkaç saat içinde oyuncuyu İstanbul’a getirdi.

BAKASETAS’I DA ALMAK İSTERDİM

Alanyaspor’dan Bakasetas’ı almaya çalıştık ama takımıyla anlaşmaya varamadık. Bakasetas’ın transferinin Pelkas’ın transferiyle bir ilgisi yok. Onlar farklı tarzda oyuncular. Açık konuşmak gerekirse ikisinin de takımda olmasını istedim. Bakasetas’ı istediğimizi bir kez daha vurguluyorum ama anlaşmaya varamadık. Farklı tipte oyuncular ve ikisini de kadromda isterdim.

MALATYASPOR’A GETİREMEDİK

Bakasetas’ı Alanyaspor’dan önce Malatyaspor’un teknik direktörüyken transfer etmek istemiştim ama sonra AEK ile sözleşme yeniledi. Alanyaspor’a ise üst düzey bir transfer olarak geldi ve kendini ispatladı. Onunla bağ kurduğum özel bir ilişkim olduğu gerçeğini saklamıyorum. En beğendiğim oyunculardan biri. Gelecekte tekrar birlikte çalışıp çalışmayacağımızı göreceğiz.

LİVAJA İLGİMİZDE YOK

Livaja ile hiç ilgilenmedik. Bize teklif edildi ama ilgilenmedik. İyi bir oyuncu, Yunanistan’da iyi sezonlar geçirdi ama kesinlikle onları yalnız yapmadı. Yanında iyi oyuncular da vardı. Transferini hiç konuşmadık.

VERONA’YA GİDİYORDUM

Yaz aylarında Verona ile anlaşmaya yakındım ama Fenerbahçe’den ilk teklif geldiği anda hiç düşünmeden kararımı verdim. Fenerbahçe için oynayıp ligi kazanmıştım. Fenerbahçe’nin başına geçmek istediğimden emindim.

YUNAN LİGİ TAKİBİMDE

Yunanistan’dan yeni transfer yapıp yapmayacağımızı zaman gösterecek. Yunanistan Ligi’ni izlediğimi söyleyebilirim. Şampiyonlar Ligi’ndeki Olympiacos maçları dışında zamanım oldukça ligi de izliyorum.

İLİşKİLİ HABERLER Erol Bulut'tan Golcülere Videolu Uyarı!

Erol Bulut’tan Golcülere Videolu Uyarı!

Fener'e Zaferi Getiren Konuşma

Fener’e Zaferi Getiren Konuşma

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.